X
Se incarca...

Bilete de avion din Bruxelles către Cluj-Napoca

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
29 apr 06 mai Dată plecare

Bilete de avion ieftine -

din Bruxelles către Cluj-Napoca

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine din Bruxelles către Cluj-Napoca

Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale din Bruxelles către Cluj-Napoca

Zboara din Bruxelles catre Cluj-Napoca

Alege Vola.ro pentru zborurile din Bruxelles spre Cluj-Napoca

Viata de zi cu zi poate deveni uneori monotona. Oricand a fost cea mai recenta exceptie de la mundan pe care ai facut-o, noi iti oferim optiuni diverse, care sa fie potrivite planului tau. Vrem sa-ti demonstram ca exista zborul perfect pentru tine, din cele mai importante perspective: tarif, perioada plecarii, precum si tipul de zbor. Indiferent de locatia in care planuiesti sa ajungi, ne propunem sa-ti facem munca mai simpla.

Pe site-ul nostru ai acces la cel mai bun motor de cautare, prin care poti selecta toate setarile necesare pentru a gasi zborul perfect pentru tine. Vezi pe site cele mai bune oferte pentru zboruri standard sau Smart Connection si gasesti cel mai convenabil tarif existent:

De asemenea, inainte sa iti cumperi biletul de avion, poti alege compania aeriana favorita:

Cu Smart Connection poti economisi 60% din tariful biletelor!

Presupunand ca este prima oara cand citesti acest termen, te informam noi. Smart Connection reprezinta un tool pus la dispozitie in exclusivitate de noi si poate fi definit ca o combinatie de doua sau mai multe zboruri, care iti asigura cel mai ieftin tarif total. Vei zbura cu escala, dar vei economisi sume considerabile pe care le vei putea folosi in alte scopuri.

Pe langa asta, Smart Connection te salveaza cand nu exista momentan zboruri directe spre destinatia ta. In ce fel? Multumita numarului larg de potentiale moduri in care se pot conecta zboruri pentru a ajunge la destinatia ta, ai mereu certitudinea ca vei gasi prin acest serviciu un zbor perfect pentru planurile tale. De asemenea, ar fi bine sa verifici Calendarul de tarife, unde poti analiza o fluctuatie a preturilor pentru cateva luni. Apeland la acest serviciu, poti economisi si mai mult.

In situatia in care e posibila o reducere aditionala a pretului biletului tau, o alta unealta Vola.ro, "Date flexibile", iti va sugera cand poti schimba data plecarii sau sosirii. In acest fel, profiti de cel mai bun pret pentru zborul tau.