X
Se incarca...

Bilete de avion Vueling Airlines

preturi de la 90 €
02 mai 09 mai Data plecare

Bilete de avion ieftine - Vueling Airlines din Romania

catre Orice oras

Zboruri ieftine Vueling Airlines din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucuresti
23 mai (mar)
Vueling Airlines
Zbor direct
Barcelona
31 mai (mie)
Ryanair
Bucuresti
23 mai (mar)
Vueling Airlines
Zbor direct
Barcelona
24 mai (mie)
Ryanair
Bucuresti
23 mai (mar)
Vueling Airlines
Zbor direct
Barcelona
30 mai (mar)
Ryanair
Bucuresti
10 iun (sâm)
Vueling Airlines
Zbor direct
Barcelona
22 iun (joi)
Ryanair
Bucuresti
20 mai (sâm)
Vueling Airlines
Zbor direct
Barcelona
27 mai (sâm)
Ryanair
Nu cauta! Lasa ofertele sa vina la tine!

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram. Te vom alerta pe email cand gasim un tarif potrivit.

Oferte speciale Vueling Airlines

Zboara Vueling Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Vueling Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Vueling Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Vueling Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Vueling Airlines!

 

Vueling Airlines (cunoscuta mai simplu sub numele de Vueling) este o linie aeriana low cost cu baza principala in Barcelona, Spania. Compania mentine baze secundare in Spania la Bilbao, Ibiza, Madrid, Malaga, Sevilia, Barcelona, Alicante, A Coruna, Gran Canaria, Mallorca si Valencia si in Europa la Amsterdam, Roma si Florenta. A doua companie aeriana din Spania, Vueling ofera zboruri in Europa si zona Mediteranei de Vest. In prezent ofera zboruri spre peste 100 de destinatii. Vueling Face parte din Grupul International Airlines alaturi de Iberia si British Airlines.

Istoric

Vueling a luat nastere in februarie 2004 si a inceput operatiunile in luna iulie a aceluiasi an. Prima ruta oferita a fost Barcelona-Eivissa. La mijlocul lui 2009, Vueling si ClickAir au fuzionat, Vueling devenind astfel a doua companie aeriana din Spania. In 2013, dupa negocieri intense, Grupul International Airlines ce detinea Iberia a cumparat 44.66% din actiunile Vueling. Cum Iberia cumparase déjà 45.85% din Vueling acest lucru a trecut linia aeriana low-cost sub umbrela grupului IAG desi Vueling functioneaza in continuare ca o linie aeriana de sine statatoare.

Zboruri din Romania

Vueling ofera zboruri directe de la Bucuresti (Otopeni) spre Barcelona, Bilbao si Madrid. Se poate zbura spre multe alte destinatii cu conexiune in Barcelona.

Flota

Flota Vueling este formata din 66 de avioane de tipul Airbus A320-200 si Airbus A319-100. Durata medie de viata a flotei Vueling este de 8.1 ani.

Bagaje

Fiecare pasager poate depune la cala un bagaj de maximum 23 kg la costul de €13 pe zbor. Fiecare pasager poate calatori cu un bagaj carry-on de maximum 10 kg si dimensiunile 55x40x20cm.

Atentie cand faceti rezervarea online, mentionati numarul de bagaje pe care le luati cu voi. Daca ati uitat acest lucru, fiecare bagaj neinregistrat costa 25€ pe zbor.

Daca trebuie sa calatoresti cu echipamente sportive (skiuri, bicicleta, echipament pentru golf, etc) vei achita o taxa suplimentara.

Altele

Vueling airlines ofera posibilitatea de check-in online si mobile check-in.

Nota: * vei plati doar taxele de aeroport si alte taxe aditionale