X
Se incarca...

Vacante

Relaxeaza-te in peste 100 destinatii de vacanta la cele mai mici tarife!

Oferte de sezon

Toate vacantele intr-un singur loc!

Vola.ro te invita sa-ti alegi vacanta la care ai tot visat. Indiferent daca vrei sa petreci o saptamana pe litoral, sa descoperi orase celebre sau sa prinzi sejururi ieftine in cele mai exotice locuri, avem pregatite pentru tine oferte catre orice destinatie. Suntem pregatiti cu informatii complete despre zboruri, transport, perioade optime de calatorie, informatii detaliate despre ce sa vezi, cand sa mergi sau cat te costa.

Peste 100 destinatii de vacanta

Pe Vola.ro ai cea mai mare varietate de destinatii de vacanta, oferte last minute, promotii early booking si review-uri utile. Intra pe Vola.ro si ai informatii complete despre city-break-uri, vacante sau zboruri, iar in plus ai Garantia Vola: cel mai mic tarif pentru orice destinatie doresti si pentru orice hotel alegi.

Avem cel mai mare call-center de turism din Romania, care este disponibil non-stop, unde consultantii nostri te indruma cu amabilitate, unde primesti raspunsuri si, mai ales, solutii. Este pregatit pentru tine un sistem de rezervare securizat, precum si plati flexibile, prin card bancar, transfer, cash sau link de plata, totul fara batai de cap. Pentru ca vrem sa fii relaxat, exista si posibilitatea de a plati vacanta prin Card Avantaj in mai multe rate, direct la Vola.ro.

Vola.ro iti ureaza vacanta placuta!

Oferte Vacante