• NON-STOP 24/7
  • 021 407 5300
 

Cel mai ieftin zbor Aer Lingus

Ghid rapid - zboara Aer Lingus

Cele mai ieftine bilete de avion Aer Lingus

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Aer Lingus si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Aer Lingus.

Rezerva acum bilete de avion Aer Lingus!

Compania aeriana de stat a Irlandei, Aer Lingus Compania aeriana de stat a Irlandei, Aer Lingus are baza principala in Dublin. Este cea mai veche linie aeriana a Irlandei si ocupa locul 2 dupa compania concurenta Ryanair. Linia aeriana ofera zboruri nationale si internationale catre Europa, Africa de Nord si America de Nord.

Istoric

Infiintata de guvernul britanic in primavara anului 1936, a oferit initial curse intre Irlanda si Marea Britanie. Prima ruta transatlantica a avut loc in anul 1958. Compania are angajati aproximativ 4000 de persoane si a avut venituri de 1,2 miliarde de euro in anul 2010. Ryanair detine 29,4% din Aer Lingus iar Guvernul Irlandei detine 25,4%. In 2011 s-au implinit 76 de ani de la infiintarea Aer Lingus. Din 2012 Aer Lingus opereaza si cursele fostei companii iralndeze Aer Arann.

Zboruri din Romania

Aer Lingus opereaza zboruri din Romania de pe aeroportul Otopeni. Momentan singurul zbor direct este spre Dublin dar de acolo se poate zbura in diverse orase din Europa si SUA. Aer Lingus isi retrage zborurile spre/dinspre Romania incepand cu data de 30 aprilie 2013.

Flota

Aer Lingus foloseste, pentru zborurile scurte 3 avioane din familia Airbus A321 si 34 avioane de tip Airbus A320. Pentru zborurile lungi sunt folosite 7 avioane de tip Airbus A330. Flota liniei aeriene Aer Lingus are o varsta medie de 7.28 ani. In 2013 grupul Aer Lingus va inlocui un avion A320 cu doua avioane A319 pentru rutele mai putin traficate. 58% din flota este proprietatea Aer Lingus iar 42% din avioane sunt cumparate in leasing.

Bagaje

Bagajele permise variaza in functie de clasa la care zburati si de destinatia catre care va indreptati. Puteti duce in avion un bagaj de mana cu greutatea maxima de 10 kg si de dimensiunile 55cm x 40cm x 20cm. Bagajul de mana trebuie sa incapa in compartimentul de deasupra scaunelor sau sub scaun. Puteti sa aduceti cu dumneavoastra in avion, pe langa bagajul de mana o haina, o camera foto, un laptop sau o geanta de mana. Pentru zborurile scurte, la clasa economica Low Fare se platesc taxe pentru fiecare bagaj de cala iar la clasa economica Flex Fare se aplica taxe doar daca depasiti 2 bagaje de 23 kg. Sunt permise maxim 3 bagaje de cala cu greutatea de 23 kg. Daca zburati in afara Europei limita de bagaje este ceva mai stricta.

Altele

Compania ofera web check-in si mobile check-in, cel de-al doilea fiind disponibil doar pentru anumite rute.

Zboruri Aer Lingus

la Niederrhein (04 Dec-11 Dec) 6 €
la Frankfurt (17 Feb-24 Feb) 10 €
la Milano (11 Noi-12 Noi) 10 €
la Milano (08 Noi-10 Noi) 10 €
la Milano (08 Noi-12 Noi) 10 €
la Bruxelles (08 Noi-15 Noi) 10 €

Hoteluri

Hoteluri Rezerva

Garantia celui mai bun pret

sau primesti diferenta inapoi + 10 € pentru deranj!

Mai multe

De ce sa alegi Vola.ro?

  • Cel mai bun sistem de rezervare din Romania
  • Serviciul de relatii cu clientii
  • Cautari flexibile, filtrarea rezultatelor si alte instrumente

Parerile clientilor despre Vola.ro

Atunci cand vine vorba despre calatorii reusite, despre servicii oferite cu eficienta maxima, putini se price atat de bine ca voi.

Andra Lefter, Gazeta Sporturilor
E atat de usor sa calatoresti cu Vola! Sunt profesionisti, prompti, simpatici si..cool :) Iar calendarul de pe site mi se pare genial !

S. Stoica, Ariston Thermo Group
 
Se incarca ...