X
Se incarca...

Bilete de avion Finnair

preturi de la 398 €
30 apr 07 mai Data plecare

Bilete de avion ieftine - Finnair din Romania

catre Orice oras

Zboruri ieftine Finnair din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucuresti
12 mai (vin)
Czech Airlines
Helsinki
14 mai (dum)
Finnair
Bucuresti
26 mai (vin)
Czech Airlines
Helsinki
29 mai (lun)
Finnair
Bucuresti
10 iul (lun)
Czech Airlines
Helsinki
21 iul (vin)
Finnair
Bucuresti
10 iul (lun)
Czech Airlines
Helsinki
23 iul (dum)
Finnair
Bucuresti
14 iul (vin)
Czech Airlines
Helsinki
17 iul (lun)
Finnair
Nu cauta! Lasa ofertele sa vina la tine!

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram. Te vom alerta pe email cand gasim un tarif potrivit.

Oferte speciale Finnair

Zboara Finnair

Cele mai ieftine bilete de avion Finnair

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Finnair si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Finnair.

Rezerva acum bilete de avion Finnair!

 

Finnair este linia aeriana nationala a Finlandei. Sediul acesteia este in Vantaa, iar hub-ul la Aeroportul Helsinki-Vantaa. Este membra a Oneworld Alliance. Finnair ofera zboruri spre 19 destinatii interne si 52 internationale. Cele mai multe destinatii sunt in tarile nordice si Asia.

Istoric

Compania a fost fondata in 1923. Primul zbor a avut loc in martie 1924 pe ruta Helsinki – Tallin (Estonia). In 1983, Finnair a fost prima companie care a oferit zbor non-stop din Europa de Vest spre Japonia. Cinci ani mai tarziu, a inceput zborurile non-stop spre China. De atunci compania isi mareste vaznd cu ochii numarul de destinatii intercontinetale, in special pe ruta Europa Asia. In present Finnnair opereaza curse lungi spre 14 destinatii: Tokyo, Osaka, Nagoya, Beijing, Chongqing, Shanghai, Hong Kong, Bangkok, Delhi, Seoul, Singapore, Xian, Hanoi si New York. Flota de cursa lunga este alcatuita din 15 aeronave mari.

Finnair nu ofera zboruri din Bucuresti, in anul 2011 compania a anulat zborurile catre Helsinki pe motiv ca ruta nu este profitabila.

Flota

Finnair foloseste avioane Airbus (A319-100, A320-200, A321-200, A340-300, A350-900), Boeing (4 avioane de tipul 757-200). Compania mai opereaza avioane McDonnell Douglas MD-11, precum si avioane Embraer 170-100STD/LR si Embraer 190-100STD/LR. Durata medie de viata a aeronavelor este de 8.4 ani.

Bagaje

Bagajele de mana (carry on) trebuie sa aiba dimensiunile standard 56x45x25 cm. Clientii business class (precum si membrii Finnair Plus Platinum, Gold and Silver si Finnair Club) pot duce in avion maxim doua bagaje de mana, cu o greutate combinata de 10 kg. O servieta sau un laptop pot fi de asemenea luate in cabina. Clientii economy pot duce un singur bagaj de mana de maxim 8 kg.

Pentru bagajele depuse in cala, greutatea maxima admisa este de 32 kg. In functie de calasa de zbor poti lua la cala gratuity un bagaj de maxim 23 kg sau 2 bagaje de maxim 23 kg fiecare. Pentru zborurile spre Canada si Statele Unite, atat pasagerii de la clasa economy cat si business pot lua maximum 2 bagaje cu o greutate maxima de 23 kg fiecare. Pentru infanti, se poate lua in plus un bagaj de maximum 23 kg, precum si un carucior, indiferent de destinatia spre care se zboara.

Altele

Finnair ofera online check in si mobile check-in.