X
Se incarca...

Bilete de avion Lufthansa

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Lufthansa

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Lufthansa din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Lufthansa

Zboara Lufthansa

Cele mai ieftine bilete de avion Lufthansa

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Lufthansa si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Lufthansa.

Rezerva acum bilete de avion Lufthansa!

Lufthansa este compania aeriana nationala a Germaniei, precum si cea mai mare companie aeriana din tara. Dupa preluarea Austrian Airlines in septembrie 2009, Lufthansa a devenit cea mai mare companie aeriana din Europa. Compania mai detine si Germanwings, Swiss, British Midland, Brussels Airlines, SunExpress si JetBlue. Hub-ul principal al companiei este aeroportul international din Frankfurt, iar hub-ul secundar este Aeroportul din Munchen. Orasele focus sunt Berlin, Hamburg si Stuttgart.

Pentru BMI hub-ul este Londra, iar Austrian Airlines are hub-ul la Viena. Swiss foloseste aeroportul din Zurich ca hub, iar Brussels Airlines are hub la Bruxelles. Lufthansa Italia are hub-ul la Milano. Toate aceste companii aeriene sunt detinute de Lufthansa.

Este membra fondatoare a Star Alliance. Lufthansa ofera servicii spre 250 de destinati (in mai mult de 100 de tari din Africa, America, Asia si Europa).

Istoric

Compania a fost fondata in 1926 in Berlin. Abia din 1933 s-a folosit numele de Lufthansa. Inainte de cel de-Al Doilea Razboi Mondial, compania a oferit zboruri spre Orientul Indepartat si peste ocean. In timpul razboiului, compania a mai putut oferi zboruri doar spre tari neutre.

Compania a fost recreata in 1953, fara a fi o succesoare legala a vechii companii. In 1955 a reluat zborurile in Germania, apoi pe cele in Europa si peste ocean. Din 1960 a inceput sa zboare pe ruta Frankfurt – New York. In 1964 a inceput sa ofere zboruri pe ruta Frankfurt – Tokyo.

In anii '90 Lufthansa trece printr-o perioada de criza, insa pana in 1997 este privatizata si restructurata. Intre 2007 si 2009, Lufthansa achizitioneaza actiuni la Swiss, Austrian, Brussels si British Midland Airlines, devenind cea mai mare si profitabila linie aeriana din Europa.

Zboruri din Romania

Compania ofera zboruri directe din Bucuresti spre Dusseldorf, Frankfurt, Munchen, Zurich, Viena. De asemenea, Lufthansa zboara si de pe aeroportul din Timisoara spre Munchen, de la Sibiu la Munchen si la Viena, de la Iasi la Viena si de la Cluj la Munchen.

Flota

Flota companiei este formata din aproximativ 627 aeronave de toate dimesiunile: Airbus A380-800, A350-900, A340-600, A340-300, A330-300, A321-100/200, A320-200, A319-100, Boeing 747-8, Boeing 747-400, Embraer ERJ 195, Embraer ERJ 190, Bombardier CRJ 900, Junkers JU 52.

Bagaje

Bagajul de cala - Greutatea de bagaj admisa pentru clasa economy este 23 kg, iar cei de la clasa business au dreptul la 2 valize de maximum 32 kg. Greutatea de bagaj admisa pentru first class este 32 kg (3 piese de bagaj). Aceste restrictii se aplica tututor zborurilor, cu exceptia celor spre USA, Canada si Mexic.

In ceea ce priveste bagajele de mana (carry on), cei care calatoresc la clasa economica pot duce un singur bagaj de mana, iar cei de la clasa first sau business - doua bagaje de mana (cu exceptia zborurilor spre USA, Canada si Mexic unde este permis un singur bagaj de mana indiferent de clasa). Dimensiunile maxime ale bagajelor de mana sunt 55 x 40 x 20 cm si 8 kg.

Altele

Lufthansa ofera web check-in, machine check-in si automatic (mobile) check-in.