X
Se incarca...

Bilete de avion Air Serbia

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Air Serbia

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Air Serbia din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Air Serbia

Zboara Air Serbia

Bilete de avion ieftine Air Serbia

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Air Serbia si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentur Air Serbia.

Air Serbia este compania aeriana nationala a Serbiei, cu baza in Belgrad, membra IATA. Air Serbia ofera zboruri catre Asia, Australia, S.U.A. prin parteneriatele codeshare cu Etihad Airways, linia aeriana nationala a Emiratelor Arabe Unite.

Istoric

Air Serbia si-a inceput activitatea in 2013, fiind succesorul companiilor Aeroput, Yugoslav Airlines si Jat Airways. In 2014, compania adauga in flota 10 aeronave Airbus: 8 A319 si 2 A320. In 2016, Air Serbia lanseaza o ruta transatlantica inter Belgrade si New York, reconectand Serbia si S.U.A. dupa o pauza de 24 de ani.

Zboruri din Romania

Din Romania sunt disponibile zboruri directe din Bucuresti spre Belgrad si zboruri cu escala spre alte destinatii: Tel Aviv, Zurich, Praga si nu numai.

Flota

Flota Air Serbia cuprinde 21 de aeronave: 1 Airbus A330, 2 Airbus A 320, 8 Airbus A 319, 4 Boeing 737-300, 3 ATR 72-500 si 3 ATR 72-200.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul de a transporta un bagaj de mana cu dimensiunile maxime de 40 × 20 × 55 cm, care sa nu depaseasca 8 kg. Pasagerii de la clasa Business pot aduce doua astfel de bagaje.

Copiii cu varsta sub 2 ani nu pot transporta bagaj de mana, insa este permisa aducerea unui carucior pliabil sau scaun pentru bebelus, plus mancare speciala.

Reglementarile privind bagajul de cala difera in functie de ruta si de clasa. Asadar, pentru zborurile europene, se aplica urmatoarele reguli:

  • Niciun bagaj de cala nu poate depasi dimensiunea de 158 cm (lungime + latime + inaltime).
  • Pasagerii de la clasa Economy White NU pot aduce la bord bagaje de cala.
  • Orice pasager peste 2 ani de la clasa Economy Blue/Red poate aduce un singur bagaj de cala cu greutatea maxima de 23 kg.
  • Orice pasager peste 2 ani de la clasa Business Silver poate transporta doua bagaje de cala a cate 32 kg fiecare.
  • Infantii (pasagerii sub 2 ani) de la clasa Economy White au dreptul la un carucior pliabil.
  • Infantii (pasagerii sub 2 ani) de la clasa Economy Blue/Red si Business Silver pot transporta un carucior pliabil + un bagaj de cala de 23 kg.

Atentie! Zborurile din Belgrad spre S.U.A., din S.U.A. catre alte destinatii, din Europa spre sau via Abu Dhabi au reglementari diferite. Asigura-te ca citesti informatiile cu atentie!

Altele

Air Serbia pune la dispozitia pasagerilor serviciul de check-in online.