Bilete de avion Wizz Air

preturi de la €

Wizz Air

Zboruri Wizz Air

Zboruri ieftine Wizz Air

Rezerva acum! Preturile se pot modifica!

  Zboara Wizz Air

  Cele mai ieftine bilete de avion Wizz

  Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Wizz Air si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Wizz Air.

  Rezerva acum bilete de avion Wizz Air!

  Wizz Air este o linie aeriana low-cost maghiara si cea mai mare linie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est. Sediul companiei este la aeroportul Vecses, aproape de Aeroportul International Budapesta (Ferihegy). Fondata in 2003, linia aeriana mentine baze la Budapesta, Bucuresti, Cluj Napoca, Targu Mures, Timisoara, Gdansk, Wroclaw, Katowice, Kiev, Poznan, Praga, Sofia,Vilnius, Belgrad si Varsovia. In prezent, compania ofera peste 250 de rute, dar numarul zborurilor oferta si a destinatiilor noi creste in fiecare an. Pentru a mentine costurile reduse, Wizz Air foloseste aeroporturile secundare din marile orase.

  Datorita multelor taxe aditionale impuse si a cresterii continue a preturilor pentru rutele mai populare, Wizz Air si-a facut o reputatie nu tocmai placuta in randul calatorilor. Insa daca citesti cu atentie websiteul lor, poti, relativ usor, eluda multe taxe (exemple: completarea numelui complet din buletin, calatoria doar cu bagaj de mana, online check in) si astfel vei reusi sa economisesti.

  Istoric

  Linia aeriana a fost infiintata in 2003. Actionarul majoritar este o companie Americana. Primul zbor a avut loc in mai 2004, de la Katowice. Presedintele companiei este Jozsef Varadi, fost CEO la Malev Hungarian Airlines. Wizz Air este inregistrata in Ungaria si are sucursale in Polonia, Ungaria si Bulgaria. In vara lui 2008, Wizz Air a devenit prima companie low-cost din Ucraina.

  Zboruri din Romania

  Wizz Air zboara din Romania de pe urmatoarele aeroporturi: Timisoara (Aeroportul Traian Vuia), Cluj Napoca (Aeroportul International Cluj Napoca), Targu Mures (Aeroportul International Targu Mures) si Bucuresti (Aeroportul Otopeni).

  Din Timisoara se poate zbura direct la: Dortmund, Londra (Luton), Paris, Milano, Venetia, Bologna, Roma (Fuimicino),Barcelona, Madrid, Valencia si altele.

  Din Bucuresti, Wizz Air ofera zboruri directe spre: Dortmund, Weeze, Londra (Luton), Paris, Bruxelles, Milano, Venetia, Bologna, Torino, Pisa, Barcelona, Zaragoza, Madrid, Valencia, Roma (Ciampino), Napoli si Catania.

  Din Cluj Napoca, Wizz Air zboara direct spre: Dortmund, Weeze, Londra (Luton), Paris, Milano, Venetia, Bologna, Pisa, Torino, Barcelona, Zaragoza, Madrid, Valencia, Palma de Malorca si Roma (Fuimicino).

  Din Targu Mures exista zboruri directe doar spre Budapesta.

  Flota

  Flota Wizz Air este formata din 39 de avioane de tipul Airbus A320-200, fiecare cu o capacitate de 180 de pasageri. Varsta medie a flotei este de 3 ani.

  Bagaje

  Orice bagaj care se preda pentru a fi transportat in cala, este supus unei taxe per bagaj, per zbor si per persoana. Daca achitati taxa de bagaj via wizzair.com sau centrul telefonic aceasta este 84 RON (20 euro) per zbor per bagaj, iar daca o achitati la aeroport este 168 RON (40 euro) per zbor per bagaj. Greutatea totala permisa este de 32 kg (peste aceasta limita se plateste suprataxa). Pentru perioada 9 Iunie 2012-23 Septembrie 2012 si 28 Decembrie 2012-6 Ianuarie 2013, taxa de bagaj este de 25 euro per zbor per bagaj.

  Mai nou, daca bagajul de mana depaseste dimensiunea de 42x32x25cm trebuie platita o taxa de 10 euro. Nu mai exista limita de greutate insa bagajele de mana pot avea maxim 56 x 45 x 25cm. Taxa pentru bagajul de mana este de 10 euro.

  Altele

  Compania aeriana percepe o taxa de plata online pentru fiecare rezervare. Taxa este de 20 euro/persoana/zbor sau 90 RON. Wizz Air ofera serviciul online check in.

  • Zboruri din orasul tau
  • Ultimele rezervari
  • Top orase
  • Top tari
  • Top aeroporturi
  • Top companii aeriene