X
Se incarca...

Bilete de avion Ryanair

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Ryanair

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Ryanair din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Ryanair

Zboara Ryanair

Cele mai ieftine bilete de avion Ryanair

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Ryanair si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Ryanair.

Ryanair este o linie aeriana low-cost cu sediul la Aeroportul Dublin, Irlanda. Este cea mai mare companie aeriana din Europa. Pe langa baza de la Dublin, Ryanair mentine o alta baza principala la Londra (Stansted).

Linia aeriana ofera din cele 87 de baze ale sale peste 1500 de rute in 37 de tari, conectand 215 destinatii. Printre bazele companiei se numara (fara a ne limita la): Alicante, Bari, Birmingham, Bristol, Cork, Liverpool, Londra, Malaga, Madrid, Pisa, Roma si Shannon.

Istoric

Ryanair a fost fondata in 1985. Primele zboruri au fost intre Waterford si Aeroportul London Gatwick. Scopul declarat a fost acela de a sparge duopolul detinut de Aer Lingus si British Airways. In 1986, a mai adaugat o ruta Dublin – Londra Luton, cu acelasi scop declarat de a intra in competitie directa cu Air Lingus.

In 2000 a fost introdus website-ul companiei si posibiltatea de a face rezervari online. In scurt timp, rezervarile online au permis clientilor sa faca si mai multe economii, iar companiei i-a dat posibilitatea de a reduce costurile (eliminand comisioanele oferite agentiilor de turism).

In 2001, Ryanair a deschis un hub la Bruxelles, iar in 2002 a lansat 26 de noi rute si un nou hub la Frankfurt. In 2003 au urmat Milano si Stockholm ca baze ale companiei, iar un an mai tarziu Roma si Barcelona. In 2003 Google recunoaste ca Ryanair este cea mai populara linie aeriana de pe internet, site-ul Ryanair.com ramanand in continuare cel mai cautat site de calatorii din Europa. In prezent, Ryanair dispune de 87 de baze si continua sa creasca anual.

Zboruri din Romania

Ryanair opereaza zboruri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea si Timisoara catre zeci de destinatii, printre care Atena, Berlin, Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Palermo, Roma, Viena si nu numai.

Flota

Ryanair sustine ca are cea mai noua, ecologica si silentioasa flota din Europa. Linia aeriana detine 400 avioane Boeing, fiecare avion avand o capacitate de 189 pasageri.

Bagaje

Fiecare pasager poate depune la cala maxim 2 bagaje, fiecare cu greutate maxima de 15 kg sau 20 kg(pentru care se aplica taxe). In extrasezon taxa pentru primul bagaj este £15 (sau €15) daca rezervarea s-a facut online, respectiv £60 (sau €60) pentru rezervarile facute in aeroport. In timpul sezonului taxa pentru primul bagaj este £25 (sau €25) daca rezervarea s-a facut online, respectiv £100 (sau €100) pentru rezervarile facute in aeroport. Pentru al doilea bagaj, in extrasezon taxa este £40 (sau €40) pentru bagaje inregistrate via My Booking, respectiv £105 (sau €105) la aeroport. In timpul sezonului taxa pentru al doilea bagaj este £50 (sau €50) daca rezervarea s-a facut online, respectiv £135 (sau €135) pentru rezervarile facute in aeroport. Pentru bagajele infantilor se platesc £10 (sau €10) online respectiv £20 (sau €20) la aeroport.

Ryanair va implementa o noua politica pentru bagaje de mana pentru zborurile efectuate dupa data de 1 noiembrie 2018. Aceasta se va aplica indiferent de data la care au fost achitate biletele de avion.

Daca pasagerii doresc sa transporte 2 bagaje de mana (unul mare si unul mic) in aeronava, este necesara achizitionarea serviciului Priority Boarding. Acesta are pretul de 13 EUR/GBP/directie si se achizitioneaza dupa emiterea biletului de avion.

Atentie! Exista posibilitatea ca serviciul Priority Boarding sa nu fie disponibil pentru toti pasagerii, deoarece este limitat la 95 de clienti per zbor. In aceste cazuri, pasagerii pot achizitiona fie un bagaj de mana mare (10 kg) care va fi transportat la cala pentru 10 EUR/GBP/directie, fie un bagaj de cala (15 kg) pentru tariful de 20 EUR/GBP/directie (tarif valabil inainte de emiterea biletului; dupa aceasta, tariful va fi dublu).

In cazul in care pasagerii nu doresc achizitionarea serviciului Priority Boarding, acestia vor putea transporta in avion doar un bagaj de mana mic, cu dimensiunile 40 X 20 X 25 cm.

Pasagerii care calatoresc cu infanti (copii in varsta sub 2 ani) au in continuare posibilitatea de a transporta gratuit un bagaj de mana mic (maximum 5 kg) pentru bebelus.

Altele

Ryanair ofera serviciul de online check in.