X
Se incarca...

Bilete de avion SAS

preturi de la 325 €
05 oct 12 oct Data plecare

Bilete de avion ieftine - SAS

din România catre Orice oras

Zboruri ieftine SAS din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucureşti
12 mar (vin)
SAS
Oslo
19 mar (vin)
SAS
Bucureşti
20 apr (mar)
SAS
Stockholm
23 apr (vin)
SAS
Bucureşti
20 apr (mar)
SAS
Stockholm
26 apr (lun)
SAS
Bucureşti
20 apr (mar)
SAS
Stockholm
27 apr (mar)
SAS
Bucureşti
21 apr (mie)
SAS
Stockholm
23 apr (vin)
SAS
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale SAS

Zboara SAS

Cele mai ieftine bilete de avion Scandinavian Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Scandinavian Airlines si iti pune la dispozitie cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Scandinavian Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Scandinavian Airlines!

Scandinavian Airlines (pe scurt, SAS) este o linie aeriana multi-nationala apartinand Danemarcei, Norvegiei si Suediei. SAS are sediul langa Stockholm si este membru fondator al Star Alliance. Hub-urile companiei sunt Copenhaga, Oslo si Stockholm. Din Copenhaga compania ofera zboruri spre peste 136 de destinatii din Europa (Helsinki, Paris,Berlin, Frankfurt, Atena, Dublin, Milan, Amsterdam), din Asia (Beijing, Tokyo, Bangkok) si America de Nord (Chicago, Newark, Washington).

Istoric

Linia aeriana a fost fondata in 1946 desi compania mama a SAS, Det Danske Luftfartselskab A/S, dateaza din 1918. In 1954 a devenit prima linie aeriana care a operat zboruri trans-polare, pe ruta Copenhaga – Los Angeles. Trei ani mai tarziu, SAS a fost prima linie aerina care a oferit servicii in jurul lumii deasupra Polului Nord, pe ruta Copenhaga- Ankorage - Tokyo. In 1997, impreuna cu Air Canada, Lufthansa, Thai Airways si United Airlines au format Star Alliance. In 2003, SAS achizitioneaza 49% din actiunile Estonian Air.

Zboruri din Romania

SAS zboara direct de la Bucuresti Otopeni spre Copenhaga.

Flota

Flota SAS cuprinde urmatoarele aeronave: AIRBUS A319/A320/A320NEO/A321, BOEING 737-600/700/800 si CRJ900. In octombrie 2018, flota SAS cuprindea 158 de aeronave.

Bagaje

Dimensiunile maxime pentru bagajele de cala sunt de 158 cm lineari si 32 kg. Se pot transporta pana la 9 bagaje de cala.

Pentru bagajele aduse in cabina (carry on), limita de greutate este 8 kg. Daca zbori la clasa Economy, poti duce un singur bagaj, iar la clasa Business sunt permise doua bagaje de mana.

Altele

SAS Airlines ofera web si mobile check-in.

Alege limba: