X
Se incarca...

Bilete de avion Air Europa

preturi de la 128 €
26 sep 03 oct Data plecare

Bilete de avion ieftine - Air Europa

din România
catre Orice oras

Zboruri ieftine Air Europa din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucureşti
07 noi (mie)
Ryanair
Valencia
14 noi (mie)
Air Europa
Zbor direct
Bucureşti
23 oct (mar)
Ryanair
Valencia
11 noi (dum)
Air Europa
Zbor direct
Bucureşti
27 noi (mar)
Wizz Air
Zbor direct
Valencia
02 dec (dum)
Air Europa
Zbor direct
Bucureşti
01 dec (sâm)
Wizz Air
Zbor direct
Valencia
05 dec (mie)
Air Europa
Zbor direct
Bucureşti
20 noi (mar)
Wizz Air
Zbor direct
Valencia
25 noi (dum)
Air Europa
Zbor direct
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Air Europa

Zboara Air Europa

Cele mai ieftine bilete de avion Air Europa

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Air Europa si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Air Europa.

Rezerva acum bilete de avion Air Europa!

Linia aeriana Air Europa face parte din Grupul de Turism Globalia si, daca tinem cont de cei 9 milioane de turisti transportati anul trecut, a doua companie aeriana din Spania. Baza lor, Centro Empresarial Globalia in Llucmajor, se afla in Mallorca. Ofera zboruri intre Europa de Nord si de Vest, precum si in Insulele Canare si Baleare. Opereaza zboruri comerciale de linie interne, precum si zboruri comerciale de linie pe distante lungi inspre America de Nord, America de Sud si Caraibe. Baza principala se afla la aeroportul Palma de Mallorca.

Istoric

Air Europa a pornit activitatea in 1986 sub denumirea de Air Espana SA ca parte a British ILG-Air Europa Group, 75 % din companie fiind detinuta de banci spaniole. Initial a zburat sub culorile Air Europa, cu avioane inregistrate in Spania, a asigurat curse charter in jurul Mediteranei si marilor orase din Europa avand in dotare Boeinguri 737-300. A fost prima companie privata din Spania ce a asigurat zboruri comerciale nationale. Cand ILG, compania mama, a incetat activitatea in 1991, compania Air Europa inca era profitabila cu o flota destul de numeroasa de aeronave Boeing 737. Actualmente este detinuta de Globalia Corporacion Empresarial S.A, ce in 1990 a introdus noi avioane Boeing 737-800 si o uniforma noua. Din 1 septembrie 2007 face oficial parte din grupul SkyTeam.

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania, insa prin acordurile sale, compania ofera zboruri indirecte din Romania. Astfel, de la Bucuresti Otopeni asigura zboruri prin parteneri la Barcelona, Gran Canaria, Fuertaventura, Madrid, Palma de Mallorca, Ibiza, Tenerife Nord si Vigo.

Flota

Flota celor de la Air Europa este alcatuita din aproximativ 35 de aeronave: 10 Airbus A330-200, 18 Boeing 737-800 si 7 Embraer 195. Air Europa se mandreste ca are una dintre cele mai tinere flote din Europa, cu o medie de trei ani per avion.

Bagaje

In functie da clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje cu o anumita greutate. Pe zborurile cu distanta scurta, compania asigura zboruri "Economice" si "Club Business". La clasa economica, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maxim 10 kg si 1 bagaj de cala de pana la 23 kg. La clasa Club Business, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maximum 14 kg (inclus laptopuri, telefoane si alte electronice alimentate pe baterii) si 2 bagaje, pana la 23 kg fiecare.
Pe distante lungi, la clasa economica pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de 10 kg si doua bagaje pana la 23 kg fiecare. La clasa "Full Economic" pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de 10 kg si doua bagaje pana la 32 kg, iar la clasa Club Business, pasagerul poate purta un bagaj de mana de 18 kg si 3 bagaje la cala, a 32 kg fiecare.

Altele

Compania ofera web check-in, mai putin in cazurile speciale(bagaje mari, animale de companie, etc.) sau in cazul rezervarilor de grup.