X
Se incarca...

Bilete de avion Air Europa

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Air Europa

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Air Europa din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Air Europa

Zboara Air Europa

Cele mai ieftine bilete de avion Air Europa

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Air Europa si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Air Europa.

Rezerva acum bilete de avion Air Europa!

Linia aeriana Air Europa face parte din Grupul de Turism Globalia si este a doua companie aeriana din Spania. Baza lor, Centro Empresarial Globalia in Llucmajor, se afla in Mallorca. Compania ofera zboruri intre Europa de Nord si de Vest, precum si in Insulele Canare si Baleare. Opereaza zboruri comerciale de linie interne, precum si zboruri comerciale de linie pe distante lungi spre America de Nord, America de Sud si Caraibe. Hub-ul principal al companiei se afla la aeroportul Palma de Mallorca.

Istoric

Air Europa a pornit activitatea in 1986 sub denumirea de Air Espana SA ca parte a British ILG-Air Europa Group, 75% din companie fiind detinuta de banci spaniole. Initial a zburat sub culorile Air Europa, cu avioane inregistrate in Spania, a asigurat curse charter in jurul Mediteranei si marilor orase din Europa avand in dotare aeronave Boeing 737-300. A fost prima companie privata din Spania ce a asigurat zboruri comerciale nationale. Cand ILG, compania mama, a incetat activitatea in 1991, compania Air Europa inca era profitabila cu o flota destul de numeroasa de aeronave Boeing 737. Actualmente este detinuta de Globalia Corporacion Empresarial S.A, ce in 1990 a introdus noi avioane Boeing 737-800 si o uniforma noua. Din 1 septembrie 2007 face oficial parte din grupul SkyTeam.

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania, insa prin acordurile sale, compania ofera zboruri indirecte din Romania. Astfel, de la Bucuresti Otopeni asigura zboruri prin parteneri la Barcelona, Gran Canaria, Fuertaventura, Madrid, Palma de Mallorca, Ibiza, Tenerife Nord si Vigo.

Flota

Flota celor de la Air Europa este alcatuita din 48 de aeronave: 5 Boeing 787 Dreamliner, 12 Airbus 330, 20 Boeing 737-800, 11 Embraer 195. Air Europa se mandreste ca are una dintre cele mai tinere flote din Europa pe care continua sa si-o imbunatateasca.

Bagaje

Bagajul de mana nu poate depasi dimensiunile 55 x 35 x 25 cm. Pentru zborurile in Europa, Insulele Canare, Africa si Orientul Mijlociu, greutatea maxima la clasa Economy este de 10 kg, iar la clasa Business 14 kg. Pentru zborurile lungi, limita de greutate la clasa Economy este de 10 kg, iar la clasa Business 18 kg.

Pasagerii pot aduce la bord, pe langa bagajul de mana, si un obiect personal (o poseta, o geanta de laptop etc.), care sa se incadreze in numarul total de kg impus.

Bagajul de cala nu poate depasi 158 cm si o limita de 23 sau 32 kg, in functie de optiunea aleasa si de clasa.

Pentru zborurile in Spania si Israel, la clasa Economy este permis un bagaj de cala de 23 kg, iar la clasa Business sunt permise doua astfel de bagaje.

Pentru zborurile lungi, spre destinatii precum Argentina, Bolivia, Brazilia, Mexic, Republica Dominicana sau Peru, este indicat sa verifici reglementarile specifice.

Altele

Compania ofera web check-in, mai putin in cazurile speciale (bagaje speciale, animale de companie, etc.) sau in cazul rezervarilor de grup.