X
Se incarca...

Bilete de avion Pegasus Airlines

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Pegasus Airlines

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Pegasus Airlines din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Pegasus Airlines

Zboara Pegasus Airlines

Bilete de avion ieftine Pegasus Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Pegasus Airlines si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Pegasus Airlines.

Pegasus Airlines este o companie low-cost privata din Turcia. Compania a intrat pe piata cu doar doua aeronave, dezvoltandu-se rapid si oferind zboruri ieftine spre peste 100 de destinatii, atat turecesti, cat si internationale.

Istoric

In 1990, Silkar Investment si Net Holding si-au unit fortele pentru a forma o flota. Ulterior, ESAS Holding a achizitionat Pegasus, a ales Aeroportul Sabiha Gokcen ca hub principal pentru flota de 14 aeronave, iar in noiembrie a dat start zborurilor interne in Turcia, in 6 destinatii.

In 2005, a fost lansat primul zbor internation, spre Stuttgart, urmand si alte destinatii: Nicosia, Viena, Amsterdam, Copenhaga, Londra si nu numai. In 2009 sunt adaugate pe lista cu destinatii si Atena, Bruxelles, Roma, Milano, Stockholm, Lyon, Beirut si Tbilisi.

In 2010 este adaugat si Bucuresti pe lista destinatiilor, alaturi de Skopje, Pristina si Teheran. Tot atunci compania atinge un numar de 19 destinatii interne (in Turcia) si 30 de destinatii internationale.

Zboruri din Romania

Poti zbura direct cu Pegasus Airlines din Bucuresti spre Istanbul, iar din Istanbul ai la dispozitie numeroase destinatii internationale.

Flota

In 2018, Pegasus Airlines are 75 de aeronave, printre care Airbus A320-200, Airbus A320neo, Airbus A321neo si Boeing 737-800.

Bagaje

Fiecare pasager poate aduce la bordul aeronavei un bagaj de mana cu dimensiunile maxime 20 x 40 x 55 cm si care sa nu depaseasca greutatea de 8 kg.

Pentru zborurile internationale, bagajul de cala poate avea 20 kg, indiferent de clasa (Essentials, Advantage, Business Flex).

Altele

Pegasus Airlines ofera serviciul de check-in online.