X
Se incarca...

Bilete de avion Tarom

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
21 apr 28 apr Dată plecare

Bilete de avion ieftine - Tarom

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Tarom din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Tarom

Zboara Tarom

Cele mai ieftine bilete de avion TAROM

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si TAROM si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania TAROM.

Rezerva acum bilete de avion TAROM!

S.C. Transporturile Aeriene Romane S.A. (TAROM) este cea mai importanta companie aeriana din Romania. In prezent, ofera zboruri interne din Bucuresti, Timisoara, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Iasi si Cluj-Napoca. TAROM opereaza zboruri in peste 50 de destinatii din Europa, Asia si Africa si este membra a Aliantei SkyTeam. Tarom este detinuta de Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Transporturilor.

Istoric

Compania TAROM exista din 1920, insa a apartinut Frantei; numele ei era CFRNA, iar avioanele sale au fost folosite pentru a transporta calatori si marfa de la Paris la Bucuresti, via numeroase orase din Europa. In 1925 au inceput zborurile spre Galati, prima destinatie interna a companiei. A trecut ulterior prin mai multe schimbari de nume iar, in 1945, a luat fiinta TARS. Incepand cu 1946, au inceput zborurile interne de pe aeroportul Baneasa din Bucuresti. Din 1954, numele companiei a fost schimbat in TAROM. Din 1974, TAROM ofera zboruri trans-atlantice (New York si Sydney via Calcutta).

In 25 iunie 2010, TAROM a aderat aliantei SkyTeam.

Zboruri din Romania

O parte dintre destinatiile spre care TAROM zboara din Bucuresti Otopeni sunt: Roma, Londra, Munchen, Frankfurt, Chisinau, Istanbul, Sofia, Bari, Salonic, Atena, Tel Aviv, Cairo, Dubai, Valencia, Lyon, Zurich, Nisa etc.

Zboruri interne din Bucuresti Otopeni sunt oferite spre: Timisoara, Sibiu, Oradea, Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, Suceava, Iasi si Constanta.

Flota

Flota TAROM este alcatuita din 25 de aeronave: Boeing 737-700, Boeing 737-300, Boeing 737-800 NG, Airbus A318-111, ATR 42-500 si ATR 72-500.

Bagaje

Orice client TAROM poate transporta un singur bagaj de mana cu dimensiunile 55x40x20 cm. Se mai poate transporta un obiect personal (geanta, laptop, camera foto etc.), dar care impreuna cu bagajul sa nu depaseasca 10 kg.

Un bagaj de cala nu trebuie sa depaseasca 30 kg, iar suma maxima admisa a dimensiunilor acesteia este de 158 cm. Pasagerii de la clasa economy pot transporta un singur bagaj standard, iar cei de la clasa business maximum 3 bagaje standard.

Pentru infanti, atat la clasa economy, cat si business, se poate depune la cala un singur bagaj de maximum 10 kg si un carucior pliabil.

Altele

Incepand cu 15 iulie 2010, TAROM ofera check in online, care poate fi realizat cu 30 de ore si pana la o ora inainte de plecare. Pasagerii pot alege locul in avion.