X
Se incarca...

Bilete de avion Singapore Airlines

preturi de la 645 €
30 apr 07 mai Data plecare

Bilete de avion ieftine - Singapore Airlines din Romania

catre Orice oras

Zboruri ieftine Singapore Airlines din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucuresti
02 oct (lun)
Singapore Airlines
Singapore Changi
12 oct (joi)
Singapore Airlines
Bucuresti
02 oct (lun)
Singapore Airlines
Singapore Changi
18 oct (mie)
Singapore Airlines
Bucuresti
03 oct (mar)
Singapore Airlines
Singapore Changi
12 oct (joi)
Singapore Airlines
Bucuresti
03 oct (mar)
Singapore Airlines
Singapore Changi
23 oct (lun)
Singapore Airlines
Bucuresti
07 oct (sâm)
Singapore Airlines
Singapore Changi
17 oct (mar)
Singapore Airlines
Nu cauta! Lasa ofertele sa vina la tine!

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram. Te vom alerta pe email cand gasim un tarif potrivit.

Oferte speciale Singapore Airlines

Zboara Singapore Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Singapore Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Singapore Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Singapore Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Singapore Airlines!

Linia aeriana Singapore Airlines are baza principala la Aeroportul Changi. Singapore Airlines este o companie cunoscuta pentru ofertele de zboruri in destinatii din Asia dar ofera si zboruri din Singapore in Newark si Los Angeles cu aeronave de tip Airbus A340-500. Singapore Airlines ofera curse in 62 destinatii din 35 de tari, pe toate cele 6 continente.

Istoric

Singapore Airlines si-a inceput activitatea in primavara anului 1947 cu zboruri charter din Singapore in Kuala Lumpur. In anul 1966 numele companiei a fost schimbat din Airways Malaysian in Malaysia Singapore Airlines (MSA). In februarie 2004 Singapore Airlines a stability recordul pentru cel mai lung zbor comercial din lume, din Singapore in Los Angeles. In 2008 Singapore Airlines a fost din nou prima linie aeriana din lume ce a operat un zbor exclusiv pentru clasa business intre Singapore si Newark (New York).

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania, dar ofera zboruri din Singapore in Barcelona, Berlin, Beijing, Atena, Cairo,Copenhaga, Dubai, Jakarta, Paris, Tokyo, etc.

Flota

Compania Singapore Airlines are in dotare aproximativ 101 aeronave dintre care 20 Airbus A330-300, 5 de tip Airbus A 340-500, 19 de tip Airbus A380-800, 31 Boeing 777-200, 26 de tip Boeing 777-300 (din care 19 de tip Boeing 777-300ER). Varsta medie de viata a flotei Singapore Airlines este de 6,5 ani.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje cu o anumita greutate. Compania Singapore Airlines asigura zboruri la clasa "Economy", "Business" si „First”. La clasa economica, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maxim 7 kg si cu dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si un bagaj de cala de maximum 20 kg. La clasa Business, pasagerul poate duce in avion doua bagaje de mana de maximum 7 kg fiecare cu dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si un bagaj de cala de maximum 30 kg iar la clasa First pasagerul poate duce in avion doua bagaje de mana de maximum 7 kg fiecare cu dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si un bagaj de cala de maximum 40 kg. In cazul zborurilor spre USA si Brazilia sunt permise cate 2 bagaje de cala cu greutatile mentionate mai sus.

Altele

Singapore Airlines ofera web si mobile check-in.