X
Se incarca...

Bilete de avion Singapore Airlines

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Singapore Airlines

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Singapore Airlines din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Singapore Airlines

Zboara Singapore Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Singapore Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Singapore Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Singapore Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Singapore Airlines!

Linia aeriana Singapore Airlines are baza principala la Aeroportul Changi. Singapore Airlines este o companie cunoscuta pentru ofertele de zboruri in destinatii din Asia dar ofera si zboruri din Singapore in Newark si Los Angeles cu aeronave de tip Airbus A340-500. Singapore Airlines ofera curse in 62 destinatii din 35 de tari, pe toate cele 6 continente.

Istoric

Singapore Airlines si-a inceput activitatea in primavara anului 1947 cu zboruri charter din Singapore in Kuala Lumpur. In anul 1966 numele companiei a fost schimbat din Airways Malaysian in Malaysia Singapore Airlines (MSA). In februarie 2004 Singapore Airlines a stability recordul pentru cel mai lung zbor comercial din lume, din Singapore in Los Angeles. In 2008 Singapore Airlines a fost din nou prima linie aeriana din lume ce a operat un zbor exclusiv pentru clasa business intre Singapore si Newark (New York).

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania, dar ofera zboruri din Singapore in Barcelona, Berlin, Beijing, Atena, Cairo,Copenhaga, Dubai, Jakarta, Paris, Tokyo, etc.

Flota

Compania Singapore Airlines are in dotare aproximativ 101 aeronave dintre care 20 Airbus A330-300, 5 de tip Airbus A 340-500, 19 de tip Airbus A380-800, 31 Boeing 777-200, 26 de tip Boeing 777-300 (din care 19 de tip Boeing 777-300ER). Varsta medie de viata a flotei Singapore Airlines este de 6,5 ani.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje cu o anumita greutate. Compania Singapore Airlines asigura zboruri la clasa "Economy", "Business" si „First”. La clasa economica, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maxim 7 kg si cu dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si un bagaj de cala de maximum 20 kg. La clasa Business, pasagerul poate duce in avion doua bagaje de mana de maximum 7 kg fiecare cu dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si un bagaj de cala de maximum 30 kg iar la clasa First pasagerul poate duce in avion doua bagaje de mana de maximum 7 kg fiecare cu dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si un bagaj de cala de maximum 40 kg. In cazul zborurilor spre USA si Brazilia sunt permise cate 2 bagaje de cala cu greutatile mentionate mai sus.

Altele

Singapore Airlines ofera web si mobile check-in.