X
Se incarca...

Bilete de avion Aegean Airlines

preturi de la 49 €
29 sep 06 oct Data plecare

Bilete de avion ieftine - Aegean Airlines

din România
catre Orice oras

Zboruri ieftine Aegean Airlines din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucureşti
14 dec (vin)
Aegean Airlines
Zbor direct
Atena
18 dec (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
16 dec (dum)
Aegean Airlines
Zbor direct
Atena
18 dec (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
12 noi (lun)
Ryanair
Zbor direct
Atena
14 noi (mie)
Aegean Airlines
Zbor direct
Bucureşti
13 noi (mar)
Ryanair
Zbor direct
Atena
14 noi (mie)
Aegean Airlines
Zbor direct
Bucureşti
13 noi (mar)
Ryanair
Zbor direct
Atena
19 noi (lun)
Aegean Airlines
Zbor direct
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Aegean Airlines

Zboara Aegean Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Aegean Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Aegean Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Aegean Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Aegean Airlines!

Aegean Airlines este cea mai mare linie aeriana din Grecia si este membra a Star Alliance din anul 2010. Hub-ul principal este Aeroportul International Atena, iar al doilea hub este in Aeroportul Salonic. Reteaua de zboruri Aegean din 2013 include 5 tari noi - Ucraina, Elvetia, Polonia, Suedia, Azerbaidjan – si 10 noi destinatii internationale - Geneva, Manchester, Lyon, Stockholm, Kiev, Baku, Berlin, Nuremberg, Hanovra si Varsovia.

Istoric

Compania Aegean Airlines a luat nastere in anul 1987 si era specializata pe transport pentru oamenii de afaceri si servicii de ambulanta. In anul 1994 a fost cumparata de Vasilakis Group si efectua zboruri VIP de la Atena cu aeronave Learjet. Numele Aegean Air este folosit din primavara anului 1999. Primele zboruri comerciale au fost din Atena la Heraklion, Macedonia, Salonic, Creta cu 2 aeronave Bae 146 / RJ100. In anul 1999, Air Grecia a fost cumparata de Aegean Airlines.

Aegean Air are acorduri codeshare din anul 2010 cu BMI, Lufthansa, TAP Portugalia, Brussels Airlines, United Airlines, Singapore Airlines si SAS.

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania insa ofera zboruri din Atena in Corfu, Barcelona, Kos, Amsterdam,Baku, Berlin, Oslo, Tenerife si multe altele.

Flota

Compania Aegean Airlines are in dotare aproximativ 29 avioane dintre care 3 de tip Airbus A319, cu o capacitate de 139 locuri, 22 Airbus de tip A 320-200, cu o capacitate totala de 168-162 de locuri si 4 aeronave de tip Airbus A321-232 cu o capacitate de 195 locuri. Conform declaratiilor companiei, dupa achizitia avioanelor AIRBUS A321 in 2008, Aegean detine cea mai noua flota din Balcani si Europa de Est.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje bagaje de diverse greutati. Compania asigura zboruri "Economice" si "Business". La clasa economica, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maxim 8 kg de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si 1 bagaj de cala de pana la 20 kg. La clasa Business, pasagerul poate duce in avion 2 bagaje de mana, primul de maximum 8 kg, de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm iar al doilea de maxim 5 kg cu dimensiunile de 45 x 35 x 20 cm si 2 bagaje de cala, de pana la 32 kg.

Altele

Compania asigura web check-in, mobile check-in, sistem de localizare a on-line a bagajelor si, mai nou, pasagerii pot sa isi cantareasca si sa isi trimita singuri bagajul spre cala daca doresc sa nu mai stea la coada.