X
Se incarca...

Bilete de avion Iberia

preturi de la 78 €
30 apr 07 mai Data plecare

Bilete de avion ieftine - Iberia din Romania

catre Orice oras

Zboruri ieftine Iberia din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucuresti
26 sep (mar)
Iberia
Zbor direct
Madrid
13 oct (vin)
Blue Air
Zbor direct
Bucuresti
30 sep (sâm)
Iberia
Bruxelles
10 oct (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bucuresti
26 sep (mar)
Iberia
Zbor direct
Madrid
11 oct (mie)
Blue Air
Zbor direct
Bucuresti
30 sep (sâm)
Iberia
Zbor direct
Madrid
10 oct (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bucuresti
30 sep (sâm)
Iberia
Zbor direct
Madrid
11 oct (mie)
Ryanair
Zbor direct
Nu cauta! Lasa ofertele sa vina la tine!

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram. Te vom alerta pe email cand gasim un tarif potrivit.

Oferte speciale Iberia

Zboara Iberia

Cele mai ieftine bilete de avion Iberia

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Iberia si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Iberia.

Rezerva acum bilete de avion Iberia!

 

Iberia este linia aeriana nationala a Spaniei. Principalele baze ale companiei sunt Aeroportul Madrid Barajas si Aeroportul El Prat Barcelona. Impreuna cu Iberia Regional (Air Nostrum), Iberia Express si Vueling (al carei actionar majoritar este) formeaza Grupul Iberia, cel mai mare gup de transport aerian din Spania si, dupa fuziunea din 2011 cu British Airways, al treila grup ca venituri din Europa. Pe langa transportul de persoane si marfa, Grupul Iberia ofera si servicii conexe, cum ar fi intretinerea avioanelor, sisteme IT sau catering in timpul zborului. Grupul Iberia zboara spre peste 250 de destinatii din 40 de tari dintre care 32 de destinatii din Spania, 63 din Europa, 16 din Asia si Oceania, 23 din Africa si peste 100 de destinatii pe continetul american, cele mai multe destinatii fiind spre America de Sud.

Istoric

Iberia a inceput zborurile in decembrie 1927. In decurs de un an, compania a fost sponsorizata de guvernul spaniol pentru a oferi transport postal intre Madrid si Barcelona. La 12 ani de la primul zbor intern, Iberia devine o linie aeriana internationala, oferind zboruri spre Lisabona (Portugalia). Cativa ani mai tarziu (1945), compania ofera primele zboruri trans-atlantice, spre Buenos Aires (Argentina). In 1954 are loc primul zbor spre New York.

Zboruri din Romania

Iberia opereaza zboruri din Romania de pe aeroportul Bucuresti Otopeni catre Madrid si Barcelona.

Flota

Iberia foloseste urmatoarele tipuri de avioane pentru zborurile oferite: Airbus 319-100, Airbus A320-200, Airbus A330, Airbus A321-200, Airbus A340-300 si Airbus A340-600. Iberia Regional opereaza avioane de tipul ATR-72, CRJ-1000, CRJ-200, CRJ-900 Iberia Express opereaza aeronave Airbus A320.

Bagaje

Bagajele gratuite depuse la cala trebuie sa aiba max 23 kg si 158 cm lineari, daca zburati in Europa sau Israel. Bagajele platite trebuie sa cantareasca maxim 35 kg. Daca alegeti clasa business, in Europa, sunt permise gratuit 2 bagaje standard de cala iar pentru clasa business plus spre alte continente aveti dreptul sa depuneti gratuit 3 bagaje standard la cala. Daca alegeti clasa tourist in Europa este permis un singur bagaj standard de cala gratuit iar pentru clasa full tourist spre alte continente aveti dreptul sa depuneti 2 bagaje standard la cala. Daca alegeti clasa tourist express pentru zborurile internationale puteti depune un singur bagaj standard gratuit la cala iar pentru zborurile interne nu puteti depune bagaje la cala decat contra cost. Daca alegeti clasa economy tourist si zburati spre alt continent aveti derptul sa depuneti gratuit la cala un singur bagaj standard. Infantii si copii de 11 ani au dreptul la aceeasi cantitate de bagaje ca si adultii si in plus pot sa ia cu ei un scaun pliant.

Bagajele de mana (carry-on) trebuie sa aiba dimensiunile: 55 x 40 x 20 cm. Clasa tourist permite 1 bagaj de mana de 10 kg, la clasa la business ai voie sa aduci 1 bagaj de mana de maxim 14 kg iar la clasa business plus ai dreptul la doua bagaje de mana de maxim 18 kg. Alte accesorii care se mai pot lua in avion includ: laptop, geanta, umbrela, haina, camera video/foto, etc.

Altele

Iberia ofera optiunea web check-in si mobile boarding pass.