X
Se incarca...

Bilete de avion Turkish Airlines

preturi de la

+ taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
11 dec 18 dec Data plecare

Bilete de avion ieftine - Turkish Airlines

din România catre Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Turkish Airlines din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Turkish Airlines

Zboara Turkish Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Turkish Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Turkish Airlines si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Turkish Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Turkish Airlines!

Turkish Airlines este linia aeriana nationala a Turciei. Compania are hub-ul in Istanbul, pe Aeroportul Ataturk. Turkish Airlines zboara spre peste 300 de destinatii, dintre care 49 in Turcia si peste 200 in restul lumii. Lideri pe piata Turciei, Turkish Airlines si AnadoluJet, compania lor low-cost, au cele mai mari profituri pe aceasta piata. Turkish Airlines este cotata la 4 stele de catre SkyTrax, a primit de 4 ori consecutiv distinctia “cea mai buna linie aeriana din Europa” (2009-2012) si este mebra StarAlliance.

Istoric

Compania a fost in infiintata in 1933, iar primul zbor international a avut loc in 1947, pe ruta Ankara-Istanbul-Atena. Orientul Indepartat a inceput si el sa primeasc zboruri Turkish in 1986, iar doi ani mai tarziu se inaugureaza rutele spre New York, prin Bruxelles. Turkish ajunge din anul 2000 si in Sydney, iar in 2003 inaugureaza rute catre New Delhi si nu numai. In 2006, numarul de rute noi explodeaza si, in acelasi an, Turkish Airlines inaugureaza vanzarile prin call center si este auditat de IATA, devenind primul “operator ISOA” din Turcia si candidat StarAlliance. In 2009, devine membru al reputatei aliante si una dintre cele mai apreciate si premiate companii din Europa.

Zboruri din Romania

Turkish Airlines opereaza zboruri din Bucuresti, Cluj si Constanta.

Flota

Turkish Airlines are o flota de 330 de aeronave, printre care modelele A320-200, A319-132/100, B737-800, B737-900 ER, B777-300 ER si nu numai.

Bagaje

Turkish Airlines are reglementari diferite in ceea ce priveste bagajul, in functie de clasa si tipul de zbor. Asigura-te ca verifici ce bagaje iti sunt permise pe biletul de avion.

Clasa Business permite un bagaj de cala de maximum 30 de kg, in timp ce clientii care zboara Economy au dreptul la un bagaj de maximum 23 de kg. Infantii au dreptul la un bagaj de pana la 10 kg plus un carucior pliabil.

Pe destinatii intercontinenatale se permit 2 piese de bagaj, la clasa Business se accepta 2 piese a cate 32 kg fiecare cu dimensiune totala maxima de 158 cm, iar la clasa Economy 2 piese a cate 23 kg si dimensiune totala maxima de 158 cm. Infantii au permis un bagaj de maximum 10 kg si 1 carucior.

Clientii Business pot transporta 2 bagaje de mana de maximum 8 kg fiecare, cu dimensiuni 55x40x23 cm, iar pasagerii cu bilete la clasa Economy au dreptul la un singur bagaj, cu aceleasi dimensiuni.

Altele

Turkish Airlines ofera posibilitatea de web si mobile check-in.