X
Se incarca...

Bilete de avion din Cluj-Napoca către Bologna

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
29 apr 06 mai Dată plecare

Bilete de avion ieftine -

din Cluj-Napoca către Bologna

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Bologna

Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale din Cluj-Napoca către Bologna

Zboara din Cluj-Napoca catre Bologna

Acceseaza zborurile economice din Cluj-Napoca catre Bologna pe Vola.ro

Cu Vola.ro iti poti organiza in cel mai simplu mod vacantele de vis si iti poti procura in doar cateva clipe cel mai ieftin zbor din Cluj-Napoca catre Bologna, fie ca vei alege o linie aeriana low cost sau una de linie.

Daca vrei sa rezervi cele mai economice bilete de avion din Cluj-Napoca catre Bologna, trebuie sa stii ca, in general, companiile aeriene low cost au cele mai reduse preturi ale zborurilor. Iar daca vei combina optarea unei companii low cost cu planificarea calatoriei din vreme si rezervarea zborului cu cateva saptamani inainte de ziua fixata, poti avea certitudinea ca vei profita de cele mai reduse costuri.

Exploreaza o destinatie de vis si zboara ieftin din Cluj-Napoca catre Bologna

Cea mai buna oportunitate de a vizita ieftin o locatie de vis si de a beneficia de cele mai mici preturi ale biletelor de avion din Cluj-Napoca catre Bologna este sa iti indrepti atentia asupra zborurilor Smart Connection afisate pe site-ul nostru.

Aceste combinatii inedite de zboruri low cost care creeaza noi rute de zbor catre locatia preferata aduc preturi mai scazute si cu pana la 60% in comparatie cu zborurile traditionale si iti ofera beneficiul de a vizita mai multe destinatii in cadrul unei singure calatorii. Rezultatele care ofera zboruri Smart Connection vor fi afisate primele de catre sistemul nostru, dupa efectuarea unei cautari pentru un zbor din Cluj-Napoca catre Bologna.

Vola.ro compara in timp real zeci de oferte de zboruri din Cluj-Napoca catre Bologna si iti prezinta cele mai economice variante

Noi comparam instant si verificam ofertele tuturor companiilor aeriene ce opereaza zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Bologna si ti le aratam in timp real, pentru ca tu sa poti achizitiona cea mai rentabila optiune si sa profiti de cel mai redus cost de fiecare data cand calatoresti.

In momentul de fata, cea mai ieftina optiune pentru un bilet de avion din Cluj-Napoca catre Bologna porneste de la pretul minim de: , iar liniile aeriene ce opereaza zboruri avantajoase pe aceasta ruta sunt: