X
Se incarca...

Bilete de avion LOT Polish Airline

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
12 mar 19 mar Dată plecare

Zboruri LOT Polish Airline

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - LOT Polish Airline

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine LOT Polish Airline din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale LOT Polish Airline

Zboara LOT Polish Airline

Cele mai ieftine bilete de avion LOT Polish Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si LOT Polish Airlines si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania LOT Polish Airlines.

Rezerva acum bilete de avion LOT Polish Airlines!

 

LOT Polish Airlines (sau doar LOT) este compania nationala aeriana a Poloniei, cu baza in Varsovia. Hub-ul companiei este aeroporul Frederic Chopin din Varsovia. Linia aeriana are si urmatoarele orase focus: Cracovia, Katowice, Gdansk, Wroclaw, Poznan si Rzeszow. LOT ofera atat zboruri comerciale, cat si cargo in Polonia, Europa, Orientul Mijlociu si America de Nord. In total, din Varsovia se poate zbura spre 80 de destinatii. LOT este membra Star Alliance.

Istoric

Compania a luat nastere in 1929, fiind una dintre cele mai vechi linii aeriene din lume. Primul zbor international a fost in august 1929, spre Viena. In 1930 a inceput zborurile spre Bucuresti si tot in acelasi an s-au adaugat rutele spre Berlin, Atena, Beirut, Helsinki, Roma.

In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, compania si-a suspendat activitatea, aeronavele ei fiind fie confiscate, fie distruse. In 1945 a fost recreata, iar in 1946 si-a reinceput operatiunile atat intern, cat si interntional (cu zboruri spre Berlin, Paris, Stockholm si Praga). In 1961 au fost introduse rute spre Asia si Orientul Mijlociu. In 1972 au fost introduse primele zboruri transatlantice, spre Montreal si New York.

Dupa caderea comunismului, LOT s-a orientat spre aeronave vestice, precum si rute translatlantice. Din 2003, LOT este membra Star Alliance. In 2010 Lot a luat premiul „Cea mai buna linie aeriana din Europa de Est.”

Zboruri din Romania

LOT zboara de la Bucuresti Otopeni spre Varsovia pe ruta directa, iar de acolo catre oricare dintre rutele companiei, peste 80 la numar.

Flota

Flota LOT este alcatuita din 37 de avioane Boeing 737-400, Boeing 767-300ER, Boeing 787, Embraer ERJ 170, Embraer E-195 si Embraer E-175.

Bagaje

Linia aeriana are reglementari diferite pentru fiecare clasa: Economy (Saver, Standard, Flex), Premium Economy sau Business. Cei care zboara la clasa business pot calatori cu 2 bagaje de cala de maximum 32 kg, dimensiuni standard, iar cei care zboara la clasa economic – cu un bagaj de maximum 23 kg, dimensiuni standard. Pentru infanti se poate transporta un singur bagaj de maximum 10 kg.

Pasagerii de la clasa economy pot lua in avion un bagaj de mana cu greutate maxima 8 kg si dimensiuni 23x40x55 cm, iar cei de la clasa business pot lua in avion 2 genti de maximum 9 kg si dimensiuni 23x40x55 cm.

Altele

LOT Polish Airlines ofera optiunea web check-in si tele check-in.