X
Se incarca...

Bilete de avion Bruxelles Airlines

preturi de la 150 €
31 mar 07 apr Data plecare

Bilete de avion ieftine - Bruxelles Airlines din Romania

catre Orice oras

Zboruri ieftine Bruxelles Airlines din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucuresti
12 apr (mie)
Bruxelles Airlines
Berlin
20 apr (joi)
Ryanair
Zbor direct
Bucuresti
09 apr (dum)
Bruxelles Airlines
Berlin
18 apr (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bucuresti
09 apr (dum)
Bruxelles Airlines
Berlin
19 apr (mie)
Ryanair
Zbor direct
Bucuresti
13 apr (joi)
Bruxelles Airlines
Berlin
19 apr (mie)
Ryanair
Zbor direct
Bucuresti
13 apr (joi)
Bruxelles Airlines
Berlin
20 apr (joi)
Ryanair
Zbor direct
Nu cauta! Lasa ofertele sa vina la tine!

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram. Te vom alerta pe email cand gasim un tarif potrivit.

Oferte speciale Bruxelles Airlines

Zboara Bruxelles Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Brussels Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Brussels Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Brussels Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Brussels Airlines!

Brussels Airlines este o linie aeriana belgiana, cu sediul in Bruxelles si, din iunie 2009, o ramura a companiei Lufthansa. Hub-ul companiei este Aeroportul din Bruxelles. Brussels Airlines este cea mai mare linie aeriana din Belgia si deserveste peste 60 de destinatii spre tari europene (inclusiv Romania), precum si din Africa, America de Nord. Brussels Airlines opereaza zboruri charter si este membra a Star Alliance si IATA.

Istoric

Brussels Airlines a fost creata ca urmare a fuzionarii SN Brussels Airlines (companie cu o istorie de 80 de ani) si Virgin Express. In noiembrie 2006, noul nume a fost anuntat, iar operatiunile companiei au inceput in martie 2007. In septembrie 2008, Lufthansa a anuntat ca va cumpara 45% din companie, iar ca urmare, Brussels Airlines s-a alaturat Star Alliance in 2009.

Zboruri din Romania

Brussels Airlines ofera zboruri directe de la Bucuresti (Otopeni) la Bruxelles, iar prin intermediul partenerilor companiei se poate zbura spre multe destinatii din Europa si intreaga lume.

Flota

Flota Brussels Airlines este alcatuita din aroximativ 43 de avioane: Airbus A319-100, Airbus A330-300, Airbus A320, Avro RJ100 si Dash 8 Q400. Dintre acestea, cele 4 avioane Airbus A330-300 sunt folosite doar pentru zborurile catre Africa, iar cele 2 avioane Airbus A330-300 sunt folosite doar pentru zborurile din/spre Newcastle si Bristol.

Bagaje

Pentru zborurile scurte, pasagerii de la clasele b.light economy si b.flex economy pot depune in cala un bagaj de maxim 23 kg, gratuit, iar cei de la clasa b.business pot depune 2 bagaje de maxim 32 kg. Pentru zborurile lungi (Africa), cei de la clasa economy pot depune la cala 2 bagaje de maximum 23 kg fiecare, iar cei de la clasa business 2 bagaje de maximum 32 kg fiecare.

Dimensiunile maxime ale bagajelor de mana nu trebuie sa depaseasca 55 x 40 x 23 cm. Pentru bagajele de mana (carry on) se aplica urmatoarele reguli:

  • clasa b.light economy 1 bagaj, maxim 6 kg;
  • clasa b.flex economy 1 bagaj, maxim 12 kg;
  • clasa b.business 2 bagaje, maxim 16 kg in total;

Fac exceptie zborurile spre Tel Aviv sau spre destinatii indepartate.

     

Altele

Brussels Airlines ofera serviciul de web, si mobile check-in.