X
Se incarca...

Bilete de avion din Cluj-Napoca către Rhodes

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine -

din Cluj-Napoca către Rhodes

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Rhodes

Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale din Cluj-Napoca către Rhodes

Zboara din Cluj-Napoca catre Rhodes

Zboara cu noi din Cluj-Napoca catre Rhodes

Poate iti faci mereu timp pentru o vacanta dupa o perioada de munca sau poate uiti sa gasesti timp pentru tine si ai realizat recent ca e momentul sa te rasplatesti cu o binevenita perioada de respiro. Indiferent care ar fi cazul, noi iti punem la dispozitie toate uneltele necesare sa alegi zborul perfect pentru tine si sa iei acea pauza binemeritata.

Iti oferim variante care sa multumeasca toate criteriile ce formeaza un zbor ideal. Calendarul nostru de tarife iti prezinta o evolutie a preturilor pentru urmatoarea perioada. De asemenea, newsletter-ul nostru iti ofera cele mai noi oferte, tinandu-te la curent cu informatii folositoare de care te poti bucura din plin, iar serviciul Date flexibile te instiinteaza cand poti modifica momentul plecarii sau al aterizarii astfel incat sa economisesti.

Zburand cu Smart Connection economisesti chiar si 60% din pretul biletelor!

Ai hotarat ca e timpul sa pleci in vacanta, dar preturile pe care le gasesti la zboruri directe sunt prea piperate pentru bugetul tau? Iti oferim Smart Connection - un tool pus la dispozitie de catre Vola.ro, care poate fi descris, in esenta, in felul urmator: ruta alcatuita din doua sau mai multe zboruri separate, combinate de Vola.ro, care iti dau posibilitatea sa profiti de discount-uri considerabile, chiar si cu 60% mai mici in comparatie cu un zbor clasic.

Daca ai zburat numai direct pana acum si te ingrijorezi ca ai putea pierde al doilea zbor, te anuntam ca agentii nostri iti stau la dispozitie 24/24, dispusi sa te asiste cu o solutionare pentru orice situatie exceptionala. Cu alte cuvinte, ai garantia Smart Connection, la orice zbor efectuat prin acest serviciu!

De asemenea, daca zona pe care ai stabilit-o drept destinatie este mai putin accesibila si nu exista zboruri directe catre aceasta, Smart Connection, prin multimea de posibile combinatii ale zborurilor, te ajuta sa calatoresti in ziua pe care o stabilesti tu, avantajos si simplu!