X
Se incarca...

Bilete de avion către Hamburg

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine -

din România către Hamburg

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine din România către Hamburg

Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale către Hamburg

Zboara catre Hamburg

HAMBURG - Bilete de Avion HAMBURG

Bilete de avion Hamburg - compara in timp real toate zborurile disponibile

Sistemul de rezervari Vola.ro iti permite sa alegi cele mai convenabile bilete de avion catre Hamburg. Completeaza formularul, compara zborurile si rezerva online.

Zbori la Hamburg? afla mai multe:
Inghesuit intre lacuri pe de o parte si uriasele nave de marfa de pe Elba de cealalta parte, Hamburg, cel mai mare port al Germaniei, are multe in comun cu Venetia si Amsterdam. Dar spre deosebire de celelalte doua orase maritime, Hamburg ramane un port in adevaratul sens al cuvantului si este printre cele mai aglomerate din Europa. Adaugand la asta independenta orasului Hamburg, care nu a fost ocupat decat o singura data in istorie (de catre Napoleon), nu veti regreta alegerea de a vizita acest oras.

Istoria orasului Hamburg
Cele mai vechi asezari din Hamburg dateaza din secolul IV inaintea lui Cristos. Intre secolele IV si VI urmeaza venirea saxonilor in nordul Germaniei. In secolul 14, ca unul din cei mai vechi membri ai Hansei, Hamburg devine cel mai important antrepozit si loc de schimb comercial intre Marea Nordului si Marea de Est.

Astazi, Hamburg este al doilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin. De asemenea este un mare oras universitar, peste 70.000 de studenti invatand aici, dintre care, mai mult de jumatate la Universitatea din Hamburg. Cu 15% din populatie imigranti, Hamburgul este un oras cosmopolit si a primit numele de Poarta spre Lume (Gateway to World) a Germaniei.

Cand sa vizitezi Hamburg?
Datorita influentei maritime clima este mai blanda decat in estul continental. Luna cea mai calda este iulie, iar cea mai rece rece - ianuarie. Temperaturi de 28C in mijlocul verii nu sunt o raritate, iar iarna este o perioada buna pentru a merge la ski in partea de sud, in Muntii Harz.

Ce sa faci in Hamburg?
Programul social al orasului Hamburg este plin cu evenimente de-a lungul anului: concerte, targuri, festivaluri, conventii si vernisaje, dar exista si cateva ocazii speciale: creat in anul 1329, Hamburger Dom este unul dintre cele mai vechi festivaluri din Europa si are loc la sfarsitul lunilor martie, iulie si noiembrie. Pe 7 mai, Hamburg sarbatoreste Hafengeburtstag (Ziua Portului) printr-o mare petrecere, care are loc pe tarm dar si pe apa.

Poti petrece o zi in Hamburg in piata Schanzenviertel, unde turistii se aduna sa prinda razele soarelui, in timp ce mananca o placinta portugheza. Poti sa vezi orasul din feribot in timpul unei plimbari pe Elba, poti sa mergi la Muzeul de arta din Hamburg (Museum für Kunst und Gewerbe), la galeriile Kunsthalle, la Muzeul de Etnologie (Museum für Völkerkunde) sau poti sa cutreieri miile de magazine pentru cumparaturi sau suveniruri. Poti termina ziua luand cina la restaurantul de la etajul 14 al hotelului Hafen, de unde poti admira luminile portului Hamburg.

Unde mananci in Hamburg?
Hamburg este greu de intrecut in Germania, cand vine vorba de restaurante. In timp ce Elbmeile este destinatia cea mai cautata de turisti, nu trebuie sa va deplasati asa departe pentru o masa buna. In St. Georg sunt o multime de brutarii portugheze, patiserii si restaurante cochete frantuzesti, iar in Schanzenviertel poti gasi o multime de restaurante cu specific international.

Cum ajungi in Hamburg?
Cel mai usor mod de a ajunge in Hamburg este sa achizitionati un bilet de avion. Aeroportul International din Hamburg este destul de tranzitat atat de zboruri din Europa cat si intercontinentale si este bine legat de oras, printr-un sistem de autobuze care circula la fiecare 15 minute, incepand cu ora 6 dimineata. De asemenea, in Hamburg este usor de ajuns cu trenul (exista 4 gari mari in oras) dar se poate ajunge si cu autocarul sau autoturismul prorpriu, multumita sistemului de autostrazi bine pus la punct din Germania.