X
Se incarca...

Bilete de avion din Cluj-Napoca către Salzburg

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine -

din Cluj-Napoca către Salzburg

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Salzburg

Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale din Cluj-Napoca către Salzburg

Zboara din Cluj-Napoca catre Salzburg

Cu Vola.ro ajungi usor din Cluj-Napoca in Salzburg

Indiferent care este destinatia propriu-zisa, fiecare calatorie este o experienta inedita. Din acest motiv, Vola.ro iti recomanda sa calatoresti frecvent catre zone noi, care sa te cucereasca de fiecare data. In sensul acesta, iti propunem constant pe site mii de zboruri atractive, precum ruta Cluj-Napoca - Salzburg si nu numai.

De asemenea, iti punem la dispozitie si variante alternative de a descoperi cele mai avantajoase bilete de avion. Spre exemplu, utilizeaza Calendarul pentru tarife, care iti arata in ce perioada gasesti cele mai bune tarife pentru destinatia ta sau, in cazul in care programul tau este flexibil, ai posibilitatea de a decala zborul cu 2-3 zile, verificand sectiunea “Date flexibile”. Asa prinzi bilete mai ieftine, la doar una sau 2 zile distanta de datele alese anterior.

Zboara mai ieftin cu pana la 60% cu Smart Connection!

Vola.ro a conceput Smart Connection, tehnologie unica in tara, care iti permite sa minimizezi costul biletelor de avion spre o multime de destinatii. Ideea de baza a acestui serviciu este formarea de conexiuni unice: 2 sau mai multe zboruri separate, care te vor duce la destinatia finala pentru un tarif chiar si cu 60% mai ieftin decat un bilet clasic.

Pe site-ul nostru ai zboruri oferite de numeroase companii aeriene, pe care poti sa le vezi in lista urmatoare:

Pentru Smart Connection, alegem intotdeauna zborurile sigure, pentru a ne asigura ca ai o calatorie fara griji. Vei zbura cu escala, iar in functie de fiecare zbor in parte, vei putea sa bei o cafea si sa efectuezi transferul catre zborul urmator sau, in alte cazuri, vei avea sansa de a explora rapid inca o destinatie.

Activeaza Alerta de tarif si rezerva biletul de avion pe care ti-l doresti!

Pentru calatorii cu un program aglomerat si care nu au suficient timp pentru a cauta biletele de avion, am creat Alerta de tarif. Ai posibilitatea de a stabili cate o Alerta pentru fiecare loc de pe lista ta, selectand locul de plecare, data si tariful dorite.

Vei primi pe mail o alerta chiar atunci cand un zbor potrivit pentru tine este disponibil. Asadar, vei sti imediat ca poate fi rezervat.

Acestea fiind zise, zboara cu Vola.ro si gaseste cele mai avantajoase tarife pentru zborul care te intereseaza: