X
Se incarca...

 

  • Poți solicita anularea sau reprogramarea gratuita a rezervarii cu pana la 24 de ore inainte de plecare.

  • Primești inapoi 90% din valoarea biletelui de avion si a serviciilor aditionale (bagaje, locuri), maximum 7000 €/rezervare, in 24 ore. Costul serviciului Vola Flex este nerambursabil.

  • Daca doresti sa iti continui calatoria, poti reprograma gratuit. Iti vom oferi noi variante de zbor si vom acoperi costul in limita valorii biletului achizitionat initial.

  • Anularea sau reprogramarea trebuie solicitata de pasagerul care a efectuat rezervarea si va avea efect pentru toți pasagerii de pe rezervare si pe intreg itinerariul.

Întrebări frecvente

Cum pot anula rezervarea?

Dacă dorești să anulezi călătoria, intră pe linkul primit pe email de la Vola.ro odată cu biletul de avion sau direct pe pagina: www.vola.ro/anuleaza, solicită anularea și vei primi un mesaj de confirmare. Rezervarea ta va fi anulată automat și vei primi banii în maximum 24 ore.

 

Cum pot reprograma gratuit zborul?

Daca doresti reprogramarea zborului, apasa pe linkul primit pe email de la Vola.ro impreuna cu biletul de avion sau direct pe aceasta pagina: vola.ro/anuleaza si solicita modificarea. Te vom contacta si vom stabili impreuna detaliile reprogramarii.

 

Care este costul serviciului “Vola Flex” si a tipului de bilet „Super Flex”?

Costul serviciilor „Vola Flex” si a tipului de bilet „Super Flex” (care include serviciul Vola Flex) sunt dinamice și se pot achiziționa doar online, impreuna cu biletul de avion. Serviciul „Vola Flex” sau tipul de bilet „Super Flex” nu poate fi adăugat ulterior achiziției. In caz de anulare a rezervarii, costul serviciului „Vola Flex” sau a tipului de bilet „Super Flex” este nerambursabil.

 

În ce situații nu pot anula sau reprograma rezervarea?

Serviciul Vola Flex nu se aplică în cazul în care compania aeriană a anulat deja un segment sau ambele segmente de zbor. În acest caz, Vola.ro face demersuri pentru recuperarea segmentului/segmentelor anulate, iar rambursarea acestora se face conform procedurilor standard de rambursare ale companiei aeriene.

De asemenea, rezervarea nu mai poate fi anulată/reprograma dacă sunt mai puțin de 24h până la plecarea zborului dus.

 

Ce documente trebuie să depun pentru a obține rambursarea?

Nu sunt necesare documente justificative, acte sau alte dovezi. Nu îți solicităm motivul anulării sau alte detalii.

 

Ce se întâmplă dacă am adăugat acest serviciu dar compania aeriană anulează zborul?

Serviciul Vola Flex nu poate fi aplicat în cazul în care zborul tău sau o parte din itinerariul tău este anulat de compania aeriană. În aceste situații, poți recupera costul biletelor de avion astfel:

  • Poți primi 100% din biletul anulat, după ce primim rambursarea de la compania aeriană (de regulă, această procedură durează între 30-60 zile)
  • Dacă ai achiziționat și serviciul Fast Refund – îți vom rambursa în maximum 1 zi 100% din costul biletelor de avion
  • In functie de caz, putem accepta cereri de anulare daca ai avut un itinerariu cu mai multe segmente de zbor si compania a anulat sau modificat unul sau mai multe zboruri.

 

Pot anula doar pentru o parte din pasageri?

În cazul în care soliciți rambursarea, anularea se va efectua automat și obligatoriu pentru toți pasagerii.

 

Ce servicii adiționale acoperă "Vola Flex"?

Vola Flex (achizitionat ca serviciu individual sau integrat in tipul de bilet „Super Flex” se aplică pentru următoarele servicii achiziționate doar odată cu rezervarea: biletul de avion si taxa de serviciu Vola.ro, bagaje, locuri în aeronavă, check-in automat. Serviciile de protectie achizitionate de pe Vola.ro nu sunt acoperite de serviciul Vola Flex: asigurari de calatorie, Trip Protect, Fast Refund. Costul serviciului Vola Flex sau a tipului de bilet Super Flex este nerambursabil. Nu sunt acoperite nici serviciile adiționale adăugate ulterior sau direct pe site-ul companiei aeriene.