X
Se incarca...

Publicitate pe Vola.ro

Ajungi la cea mai mare comunitate de turism din Romania

Vola.ro in numere

Vola.ro este cea mai mare agentie de turism online din Romania, prezenta pe piata de peste 10 ani.
Noi iti oferim servicii complete de turism: Bilete de avion, Bilete de avion low cost, Hoteluri, City break-uri, Pachete turistice, Asigurari de calatorie, Rent-a-car, Servicii Corporate, Servicii catre revanzatori, Advertising.

Aproximativ 2 milioane de cautari lunare

Peste 500.000 clienti

54% crestere anuala

Cine sunt clientii nostri?

Informatii demografice

Utilizatorii si clientii nostri sunt atat de sex feminin, cat si de sex masculin. Cei mai multi dintre ei au media de varsta cuprinsa intre 24 si 35 de ani, studii superioare si venituri peste medie.

Calatori frecventi

Peste 70% din clientii nostri revin la Vola.ro. Acestia sunt calatori activi, care achizitioneaza mai mult de o calatorie pe an.

Valoarea calatoriilor

Valoarea medie a unei calatorii achizitionate este de aproximativ 200 de euro, insa aceasta poate sa fie mai mare daca ne referim la servicii turistice complete, care includ vacante sau city break-uri.

Unelte de publicitate

Iti oferim o varietate de unelte de publicitate, atat standard cat si personalizate.
Obiectivul nostru principal nu este doar promovarea, ci si transmiterea unui mesaj relevant catre clientii nostri, care pot deveni si clientii tai.

Publicitate pe site

Tintele noastre sunt persoanele interesate de calatorii catre destinatii specifice sau cu anumite companii. De la bannere clasice sau dinamice, la oferte promotionale sau chiar pagini speciale, ne asiguram ca mesajul tau este transmis corect potentialilor clienti.

Campanii pe Facebook

Vola.ro este cea mai mare comunitate de turism romaneasca. Nu avem doar un numar mare de fani, ci si un brand renumit, astfel ca oferim o acoperire organica mare. In plus, promovam campanii!

Newsletter

Unele dintre uneltele principale ale marketingului online sunt ofertele promotionale transmise pe e-mail. Newsletter-ul nostru este trimis la momentul potrivit, utilizatorilor potriviti. Prin intermediul bannerelor, ofertelor promotionale sau personalizate, noi transmitem mesajul tau sutelor de mii de abonati.

Proiecte speciale

Pentru ca noi stim ca fiecare afacere este unica, iti putem personaliza campania la cele mai inalte nivele. In functie de nevoile tale, putem lucra la campanii de promovare cu diferite obiective: vouchere, vanzari, etc. Impreuna putem gasi cea mai buna reteta!

Esti gata ca afacerea ta sa creasca? Contacteaza-ne!

Mesajul tau a fost trimis cu succes! Vei fi contactat de unul dintre Consultantii nostri in cel mult 24 ore.
{{messageError}}
sau