X
Se incarca...
Intrebari frecvente - Wizz Air

Achizitionarea bagajelor dupa efectuarea platii biletelor la Wizz Air

In cazul in care ai cumparat deja biletele de avion si nu ai optat pentru achizitionarea unui bagaj de cala sau a unui bagaj de mana mare, este posibila alegerea acestor servicii ulterior, prin intermediul agentiei noastre.

  1. La bordul aeronavelor Wizz Air, se poate transporta gratuit un bagaj de mana mic ce trebuie sa se incadreze in spatiul de sub scaunul din fata si sa nu depaseasca dimensiunile 42x32x25 cm.
  2. In cazul in care optezi pentru transportul unui bagaj de mana mare, trebuie sa stii ca acest serviciu se achizitioneaza contra-cost, iar tarifele depind de ruta pe care o alegi si de perioada calatoriei. Bagajele de mana mari trebuie sa incapa in spatiul de depozitare de deasupra capului si sa nu depaseaca dimensiunile de 56x45x25 cm.
  3. Taxele ce trebuie achitate pentru bagajul de cala depind de perioada calatoriei, greutatea bagajului si de locul de unde a fost achizitionat serviciul.
  4. Astfel, in sezonul de varf, preturile bagajelor de cala ce nu depasesc 23 de kg sunt cuprinse intre 115 si 224 RON, in timp ce tarifele pentru bagajele cu o greutate maxima de 32 de kg sunt cuprinse intre 161 si 253 RON.
  5. In extrasezon, tarifele pentru bagajele de cala cu o greutate maxima de 23 de kg sunt cuprinse intre 70 si 174 RON, in timp ce pentru cele cu o greutate maxima de 32 kg, preturile sunt cuprinse intre 161 si 253 RON.

Pentru mai multe informatii referitoare la politica transportului de bagaje ale companiei Wizz Air, acceseaza informatii despre transportul bagajelor la Wizz Air.