X
Se incarca...

Vola CashBack

Termeni si Conditii

Programul de loialitate prin stimulente in bani al Vola.ro

Definitii

Termenii scrisi cu majuscule in aceasta Anexa vor avea intelesul atribuit acestora in cadrul Regulilor, cu exceptia cazului in care se specifica altfel in Anexa.

 1. Administrator de Program Administrator – Vola.ro
 2. Vola.ro – Vola.ro (companie pe actiuni) cu sediul social in Varsovia, ul. Wolność 7D, 01–018 Warsaw, inscrisa in Registrul Antreprenorilor al Registrului Curtii Nationale pastrat de Curtea Districtului Orasului Varsovia, a12a Divizie Comerciala a Registrului Curtii Nationale, cu numar KRS (Registrului Curtii Nationale): 0000308871, NIP (Numar de Identificare Fiscala): 5272579301, numar REGON (Registru Oficial National al Entitatilor de Afaceri): 141451213.
 3. Consumator - o persoana fizica ce executa o tranzactie legala cu un antreprenor si care nu este direct legata de afacerea sau activitatile profesionale ale acestuia.
 4. Cupon de Stimulente in Bani – Cuponul de reducere Vola.ro de stimulente in bani, acordat in cadrul Programului, inregistrat intr-un mediu de stocare electronic.
 5. Platforma Vola.ro – Vola.ro impreuna cu Oficiul de Rezervari, conduse de Vola.ro si CBS.
 6. Program – programul de loialitate descris in Anexa, constand in programul de discount prin stimulente in bani CashBack.
 7. Conditiile de Utilizare Vola.ro – regulile Vola.ro, disponibile la Termeni de utilizare Vola.ro.
 8. Conditiile de Utilizare CBS– regulile City Break Services, disponibile la https://en.Vola.ro/regulamin_cbs.
 9. Participant – un utilizator care participa la Program.
 10. Anexa – aceasta Anexa nr. 4, care constituie parte integranta a Regulilor.

Reguli Generale

 1. Program este organizat si implementat in comun de catre Vola.ro

Oferirea de Cupoane de Stimulente in Bani

 1. in cadrul Programului, Participantilor le sunt oferite cupoane de reduceri prin stimulente in bani (CashBackCoupons) atunci cand achizitioneaza anumite servicii prin intermediul Platformei Vola.ro.
 2. Domeniul de aplicare al serviciilor care dau dreptul la Cupoane de Stimulente in Bani depinde de oferta comerciala. Participantul este de fiecare data informat prin intermediul Platformei Vola.ro daca o achizitie a unui serviciu ii da dreptul Participantului la un Cupon de Stimulente in Bani; Participantul este de asemenea sfatuit in ceea ce priveste valoarea Cuponului de Stimulente in Bani.
 3. Conditia pentru primirea Cuponului de Stimulente in Bani pentru o anumita tranzactie este urmatoarea:
  1. Participantul trebuie sa plateasca suma intreaga pentru serviciile cumparate, inclusiv costurile tranzactiei si alte taxe in legatura cu o anumita tranzactie, daca este cazul si
  2. un contract de servicii de turism trebuie incheiat prin intermediul Platformei Vola.ro de catre si intre Participant si un furnizor de servicii care este o terta parte (confirmat spre exemplu printr-un bilet de avion, voucher de hotel). in cazul anularii tarzii a serviciilor de catre Client (daca este posibil), care da dreptul la rambursarea tuturor taxelor platite de Participant, Cuponul de Stimulente in Bani va fi anulat.
 4. Cuponul de Stimulente in Bani poate fi de asemenea acordat in alte circumstante decat situatiile descrise in punctul 3.3 de mai sus.
 5. Participantul va primi o notificare privind receptia Cuponului de Stimulente in Bani prin e-mail, inclusiv informatiile despre valoarea sa. Notificarea este trimisa in decurs de 72 de ore de la finalizarea tranzactiei.
 6. Validitatea perioadei unui singur Cupon de Stimulente in Bani este de cel putin 90 de zile, in functie de oferta comerciala, Cuponul de Stimulente in Bani poate fi oferit pe perioade mai mari de timp. Perioada de validitate este contorizata de la data receptiei notificarii de catre Participant. Perioada de validitate a unui Cupon de Stimulente in Bani este specificata in notificarea de receptie trimisa prin e-mail. Dupa expirarea perioadei de validitate, nu mai este posibila utilizarea Cuponului de Stimulente in Bani.
 7. Ca si principiu, Cupoanele de Stimulente in Bani sunt oferite doar in cazul achizitionarii de servicii, fara utilizarea in prealabila de cupoane, reduceri, promotii, inclusiv Cupon de Stimulente in Bani, cu exceptia cazului in care se specifica altfel pe Platforma Vola.ro.

Utilizarea Cupoanelor de Stimulente in Bani

 1. Cuponul de Stimulente in Bani da Utilizatorului dreptul sa obtina o reducere pentru urmatoarele servicii cumparate prin intermediul Platformei Vola.ro:
  1. bilete de avion ale Companiilor IATA,
  2. bilete de avion de tip charter,
  3. bilete de avion ale Companiilor LCC,
  4. bilete de avion cu servicii hoteliere ca parte a serviciului de cautare de City Break;
  5. bilete de avion cu servicii hoteliere ca parte a serviciului de cautare Wakacje.
 2. Administratorul Programului poate permite Participantului sa utilizeze Cuponul de Stimulente in Bani si atunci cand sunt achizitionate servicii altele decat cele mentionate mai sus prin intermediul Platformei Vola.ro.
 3. Atunci cand se foloseste Cuponul de Stimulente in Bani intr-o anumita tranzactie, Participantul va obtine o reducere asupra serviciilor cu o valoare echivalenta valorii Cuponului de Stimulente in Bani, iar o astfel de suma dupa reducere nu poate sa fie mai mica de 0,01 PLN.
 4. Cuponul de Stimulente in Bani este indivizibil - Participantul nu are dreptul sa utilizeze un Cupon de Stimulente in Bani in mai mult de o tranzactie. Daca valoarea Cuponului de Stimulente in Bani utilizata intr-o anumita tranzactie este mai mare decat valoarea discountului permis pentru acea tranzactie, valoarea in exces a Cuponului de Stimulente in Bani nu poate fi utilizata si va fi pierduta.
 5. Cupoanele de Stimulente in Bani detinute de Participant pot fi combinate - Participantul poate utiliza mai mult de un Cupon de Stimulente in Bani intr-o singura tranzactie.
 6. Cupoanele de Stimulente in Bani nu pot fi combinate cu alte cupoane, reduceri, promotii sau Vouchere de Calatorie disponibile pe Platforma Vola.ro. Cupoanele de Stimulente in Bani sunt marcate pe Platforma Vola.ro drept "CashBack" pentru a le diferentia de alte cupoane, reduceri si Vouchere de Calatorie.
 7. La executarea unei tranzactii, Participantul poate decide pe care dintre Cupoanele de Stimulente in Bani sa le foloseasca.
 8. Cupoanele de Stimulente in Bani nu pot fi schimbate in numerar. Valorile indicate pe Cupoanele de Stimulente in Bani sunt exprimate in PLN pentru o mai mare transparenta in calculare, care reflecta doar suma unei reduceri care poate fi obtinuta.

Alte prevederi

 1. In cazul in care Participantii sunt Consumatori, Participantul poate obtine si folosi Cuponul de Stimulente in Bani doar in cazul cumpararii serviciilor pentru care este beneficiar sau unui dintre beneficiari (ex. pasager de avion, oaspete de hotel).
 2. In cazul in care Participantii nu sunt Consumatori, Participantul poate obtine si folosi Cuponul de Stimulente in Bani doar in cazul achizitionarii serviciilor, pentru care este beneficiar (ex. pasager de avion, oaspete de hotel) sau daca un membru al consiliului, angajat sau co-angajat (ex. pasager de avion, oaspete de hotel) este unul dintre beneficiari.
 3. Nu este posibila utilizarea Programului pentru scopuri lucrative in forma revanzarii serviciilor disponibile prin intermediul Platformei Vola.ro sau prin punerea serviciilor la dispozitia tertilor in schimbul unei plati.
 4. Programul de Stimulente in Bani Vola.ro se bazeaza pe bonus din vanzari.
  1. In cazul in care Participantii sunt Consumatori, valoarea maxima a reducerii pe care Participantul o poate obtine o singura data prin folosirea Cuponului de Stimulente in Bani sau a Cupoanelor intr-o singura tranzactie este de 760,00 PLN.
  2. in cazul in care Participantii nu sunt Consumatori, Administratorul Programului va informa asupra faptului ca Cupoanele si reducerile oferite pe baza acestora pot constitui venituri in sensul prevederilor legislatiei fiscale si pot fi supuse impozitarii in conformitate cu acestea.
 5. Cupoanele de Stimulente in Bani sunt atribuite unui anumit Participant, iar transferul acestora catre alta persoana necesita acordul in prealabil al Administratorului de Program.