X
Se incarca...

Valorile Vola.ro

Esti parte din istoria Vola.ro si impreuna, aducem valoare lumii de travel din Romania

Vrem ca destinatia sa fie insasi calatoria

Credem cu fermitate ca o calatorie te inspira si te “construieste” ca si persoana. Noi insine suntem calatori pasionati si vrem sa iti transmitem acest “microb” prin sfaturile si serviciile noastre. Credem ca destinatiile nu sunt orase sau locuri, ci sunt aventurile unor calatorii reusite.

Vom spune pe bune

Tocmai pentru ca ne place sa calatorim, stim sa facem diferenta dintre marketing si informatii relevante. De aceea, iti vom transmite prin intermediul site-ului informatii concise, la obiect si relevante pentru nevoile tale. Credem ca ceea ce cumperi trebuie sa fie asa cum a fost prezentat.

Vrem sa fii multumit(a) de alegerea facuta

Punct. Vrem sa vii la noi stiind ca o sa obtii servicii care te multumesc pe deplin. Iti stam la dispozitie prin intermediul site-ului, la telefon, chat sau in biroul nostru din Bucuresti (click aici pentru modalitati de contact). Suntem buni, insa nu suntem perfecti. In cazul in care doresti sa ne semnalezi ceva ce nu ti s-a parut in regula (sau sa ne lauzi), o poti face pe chatul disponibil pe site sau prin email folosind formularul de aici. Credem ca satisfactia ta este un castig pentru noi.

Vrem sa gasesti ce cauti

Asta inseamna 2 lucruri. Pe de o parte, am construit “arhitectura” serviciului Vola.ro din perspectiva unei persoane care cauta un bilet de avion, un hotel sau o masina de inchiriat si nu din perspectiva programatorilor unui site. In acelasi timp, consideram ca valoarea unui serviciu este in mintea cumparatorului si e o combinatie variabila de pret bun, de usurinta in obtinerea serviciului si de relevanta informatiilor primite. Credem ca la Vola.ro poti gasi atat calatorii ieftine cat si calatorii valoroase.

Vrem sa cumperi cu incredere

Cand cumperi de la noi, vrem sa fii sigur(a) ca totul este in ordine: de la securitatea tranzactiilor efectuate pe site, la datele tale personale (toate informatiile sensibile sunt criptate cu cele mai noi tehnologii – SSL Secure Socket Layer) si pana la serviciile pe care le primesti de la partenerii nostri (linii aeriene, hoteluri sau companii de rent-a-car).Credem ca ai dreptul sa primesti ceea ce ai cumparat.

Vrem sa devenim a-toate-stiutori

Poate in alta viata, insa ne poti ajuta sa fim foarte informati. Trimite-ne un mesaj cu impresiile tale de calatorie, cu sfaturi, poze, cu observatii sau reclamatii la [email protected] (atasamente de maxim 3M te rugam). Vei ajuta poate alti calatori sa-si imbunatateasca experienta sau sa evite lucruri neplacute. Vom folosi informatiile primite pentru a ne sfatui clientii. Credem in dialog si in puterea Internetului de a genera comunitati.

Vrem sa calatoresti cu noi

Vrem sa vezi Bari Gothic din Barcelona, Montmartre in Paris, vrem sa vezi Costiera Amalfitana in Italia, Tara de Foc, Pasunile Raiului din California, vrem sa vezi apusul in Ibiza si rasaritul in fiordurile Norvegiei. Credem in imaginatie.