X

Vacante Zakynthos

Vacante Zakynthos - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Excursie cu vaporul

Dupa micul dejun, in jur de ora 09.30, te poti imbarca in portul Zakynthos pe un vas de croaziera. Prima oprire va fi la Pestera Albastra, unde vei putea admira arcele de eroziune prin care se poate patrunde in caverne si apa albastru-azur de aici. Al doilea punct de interes pe care il poti atinge e plaja Navagio, cea mai celebra plaja din Zakynthos, datorita unui naufragiu care a avut loc aici in anii '80. Urmatoarea oprire este la Keri. Vei putea sa fotografiezi aici rocile Mikri Megali si Mikri Myzithra, care tasnesc din mare ca niste piramide. Ultimul popas il vei face la Vassilikos pentru inot.

Turul insulei

Traseul tau poate incepe in jurul orei 09.00, iar primul obiectiv poate fi Biserica Sfantul Dionysios din Zante Town, cea mai mare si cea mai frumoasa de pe insula. Aici se gaseste sicriul Sfantului Dionysios, protectorul insulei, precum si Muzeul ecleziastic al manastirii. Apoi vom merge la Bohali, la 3 km de oras, unde vei putea vedea un castel venetian construit pe ruinele vechii acropole. Apoi vei ajunge la Anaphonitria, manastirea unde Sfantul Dionysios a fost calugar. Vei face o oprire pentru cumparaturi in statiunea Volimes, celebra pentru covoarele si matasea fabricate manual. Plaja Navagio, accesibila doar de pe mare, o vei putea vedea de la bordul unui vapor. La Agios Nikolaos se poate face o vizita optionala la Pestera Albastra. In final poti vizita si o crama locala.

Excursie la Olympia – locul nasterii Jocurilor Olimpice

Te poti imbarca pe feribotul care pleaca din portul Zakynthos catre portul Killini. In mijlocul vaii Iliei, unul dintre cele mai vechi orase-stat din Peloponez se afla Olimpia, unde in epoca de glorie a marilor orase grecesti, la fiecare 4 ani erau organizate jocuri in onoarea lui Zeus. Chiar si in zilele noastre, flacara olimpica este aprinsa la fiecare patru ani in sanctuarul antic al Olimpiei si de aici transportata in satul unde se vor desfasura jocurile. Poti face o vizita la situl arheologic, dupa care iti va ramane suficient timp pentru cumparaturi si pentru a lua pranzul.

Vacante Zakynthos - Transfer aeroport

Aeroportul International Dionysios Solomos din Zakytnhos este situat in apropiere de Kalamaki si la o distanta de aproximativ 4.3 kilometri de Zante.

Din pacate, de la Aeroportul International Dionysios Solomos din Zakytnhos, nu exista autobuze publice care sa faca legatura cu centrul insulei, insa exista numeroase taxiuri si companii care ofera servicii de inchiriere masini. Aeroportul este al 6-lea cel mai aglomerat aeroport din Grecia, iar pe timpul verii, primeste numeroase curse charter.

Se incarca...
Alege limba: