X

Vacante Sunny Beach

Vacante Sunny Beach - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Excursie la Varna-Balchik

Vei descoperi Varna, cel mai important oras bulgaresc de pe coasta Marii Negre, cu muzee, festivaluri de arta si opera. Vei vizita Gradina Botanica si Palatul Reginei Maria din Balchik, cu terasele lui indreptate spre mare, decorate cu cascade mici si poduri, ca de exemplu Podul Privelistilor, construit in stil vienez. Dupa un tur panoramic al orasului Balchik, vei avea timp liber pentru plimbari si cumparaturi in Varna.

Cumparaturi in Burgas

Burgas este al doilea oras bulgaresc ca marime de pe coasta Marii Negre si este o destinatie populara pentru shopping. Centrul orasului ofera o multime de privelisti deosebit de placute: bulevarde, cladiri vechi si interesante, cu elegante decoratiuni din fier forjat. Aici vei gasi magazine cu preturi foarte competitive la imbracaminte, accesorii si bijuterii. De asemenea, vei gasi articole din piele, suveniruri si articole artizanale.

Jeep Safari

Pe parcusul unei zile vei putea lua parte la o excursie care te va purta prin Parcul Natural format de Muntii Strandzha, ce se intinde pe mai mult de 1000 de kilometri patrati, inspre coltul de sud-est al Bulgariei. Aceasta zona, una dintre cele mai bogate in specii rare din Bulgaria, abunda in sate mici de munte, unde timpul parca sta pe loc. Merita sa explorezi zona pentru a ajunge, pe unul dintre traseele dintre dealuri si de-a lungul raurilor, la cascada locala sau la una dintre pesterile din zona.

Se incarca...
Alege limba: