X

Ce ne place

  • Petrecerile organizate seara de personalul hotelului in barul Bousola, amplasat in vecinatatea hotelului
  • Gradina hotelului, care creeaza un cadru intim si linistit, ideal pentru petrecerea unor momente relaxante
  • Amplasarea hotelului in imediata vecinatate a unei plaje cu apa cristalina si nisip fin

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil, in mod gratuit, in intreaga incinta a hotelului
  • Oaspetii hotelului beneficiaza, in mod gratuit, de sezlonguri si umbrele de soare in zona amenajata din jurul piscinei
  • Toate incaperile hotelului dispun de frigider si chicineta complet ehipata

Detalii Vila Alexis

  • Acces internet wireless
  • Aer conditionat centralizat
  • Bar
Complexul, format din trei cladiri, dispune de o gradina fermecatoare cu flori si portocali si isi intampina oaspetii intr-o ambianta linistita si relaxanta. Proprietatea pune la dispozitia turistilor camere, apartamente si studiouri in regim de self catering. Incaperile hotelului sunt decorate intr-o maniera moderna si dispun de aer conditionat centralizat, TV prin satelit, baie, balcon privat si chicineta complet utilata, care ofera aragaz, frigider, hota si ustensile de gatit. La 100 metri de proprietatea hotelului se afla o piscina exterioara, dotata cu facilitati de hidromasaj, unde turistii cazati in proprietate beneficiaza, in mod gratuit, de sezlonguri si umbrelute de soare. In imediata vecinatate a piscinei se afla un bar, unde personalul hotelului organizeaza seara petreceri cu tematica greceasca traditionala, oferind oaspetilor ocazia de a se initia in dansurile grecesti. Turistii care sosesc cu masina au la dispozitie o parcare privata, iar accesul in aceasta este gratuit.
Vila Alexis este amplasata in zona Koukounaries, unde se afla un lac sarat declarat rezervatie naturala si protejat de de catre autoritatile insulei Skiathos. Aici, turistii pot admira lebede slabatice, rate, oi si capre.

La aproximativ 300 metri de hotel se afla celebra plaja Koukounaries, renumita pentru barurile de care dispune, iar intr-o scurta plimbare pe malul marii, ce nu poate dura mai mult de 20 de minute, turistii pot vizita plajele Agia Eleni, Banana si Ambelakia.

Oraselul Skiathos, principala statiune turistica a insulei, se afla la aproximativ 12 kilometri de hotel, iar distanta ce trebuie parcursa pana la aeroportul si portul orasului nu depaseste 15 kilometri.
Check-in: incepand cu ora 14:00

Check-out: pana in ora 12:00

Numar camere:
26

Accesul cu animale: nu este permis

Paturi suplimentare nu sunt disponibile paturi suplimentare
Se incarca...
Alege limba: