X

Vacante Skiathos

Vacante Skiathos - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

O explorare a plajelor incantatoare

Insula Skiathos este binecuvantata cu unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din Grecia, fiind o destinatie cosmopolita ce ofera unele dintre cele mai fascinante plaje din tara. Aici se regasesc peste 70 de plaje minunate, cu nisipuri aurii si ape cristaline, de un albastru intens. Pe langa acestea, zona de nord ofera peisaje naturale neperturbate, lipsite de fluxul turistic intens care se desfasoara pe insula. Zona surprinde prin peisajul natural muntos, unde inaltimile abrupte ale varfurilor stancoase se imbina cu marea, oferind un cadru de vis. Turistii vor regasi in zona renumitul oras abandonat Kastro, pe care pot sa il exploreze.

O explorare a zonelor istorice si oraselor vechi de pe insula

Skiathos ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului, oferind obiective istorice care dateaza din vreme de secole. Turistii pot vizita unele dintre nenumaratele biserici vechi si manastiri, sau pot alege o excursie in jurul insulei cu barca. De-a lungul coastei, acestia pot explora micile insule ce ofera o gama diversa de specii de pasari si plante, sau pot face o incursiune in inima padurilor. Turistii amatori de sporturi pe apa vor gasi aici nenumarate posibilitati de practicare a acestora, cea mai populara statiune in acest sens fiind Koukounaries.

O vizita a orasului Kastro

Situat intr-o locatie incantatoare, in inaltele zone stancoase ale coastei de nord, Kastro a fost capitala fortificata a piratilor intre anii 1540-1829. Aici, se pastreaza inca conservat un tun antic, alaturi de patru biserici vechi si restaurate. Intr-una dintre biserici se pastreaza fresce importante. Zona ofera privelisti incantatoare asupra marii si asupra barcilor ce se leagana agale in apele cristaline din largul marii intr-un ritm continuu.

Vacante Skiathos - Transfer Aeroport - Skiathos

Aeroportul International Skiathos este situat la aproximativ 2.5 km distanta fata de centrul orasului.

Vacante Skiathos - Transfer Aeroportul International din Skiathos - centrul orasului

Pentru a calatori de la aeroportul din Skiathos catre centru, turistii au la dispozitie urmatoarele mijloace de transport:

Autobuz - Linia albastra: O calatorie cu autobuzul, ce face legatura intre aeroport si orasul Skiathos, dureaza 10 minute, si costa aproximativ 2 euro. Frecventa autobuzelor este de 30 de minute.

Taxi: Turistii pot opta pentru o calatorie cu taxiul, ce ii va transporta de la aeroport catre centrul orasului: http://www.aboutskiathos.co.uk/skiathos-taxi.php.

Se incarca...
Alege limba: