X

Vacante Riviera Maya

Vacante Riviera Maya - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

O vizita in Akumal

Akumal, sau “locul broastelor testoase” este o destinatie fascinanta pe care nu trebuie sa o ratezi, daca alegi sa petreci o vacanta pe Riviera Maya. Bineinteles, dupa cum ii spune si numele, principala atractie a zonei o reprezinta broastele testoase. Alaturi de ele, o atractie semnificativa o reprezinta reciful ce abunda de pestisori exotici multicolori, de o frumusete spectaculoasa. Turistii care ajung in Akumal, isi pot desfata simturile intr-unul din numeroasele restaurante care servesc preparate din fructe de mare proaspete, pescuite chiar pe moment.

Chichen Itza

Orasul sacru Chichen Itza este unul dintre cele mai fascinante obiective ale rivierei Maya. De-a lungul istoriei sale, de peste 1000 de ani, numeroase popoare si civilizatii si-au lasat amprenta asupra sa. Orasul conserva numeroase dovezi ale viziunilor asupra lumii si asupra universului ale civilizatiei mayase, relevate de lucrarile artistice in piatra. Chichen Itza este unul dintre cele mai importante exemple ale civilizatiei maya, conservand numeroase cladiri, temple, castele, precum si un observator astronomic.

Orasele Rivierei Maya

De-a lungul Rivierei Maya, exista numeroase orase importante, a caror vizita nu trebuie ratata. Unul dintre cele mai importante este Playa del Carmen, considerat inima Rivierei Maya, datorita importantei sale economice covarsitoare, precum si datorita ratei de crestere a populatiei sale. Alaturi de Playa del Carmen, un alt centru comercial important il reprezinta Puerto Morelos, in apropiere de Cancun, un fost sat de pescari.

Vacante Riviera Maya - Transfer Aeroport - Cancun

Aeroportul International Cancun este situat o distanta de 45 de minute fata de faimoasa Playa del Carmen, 60 de minute fata de orasul Akumal si 90 de minute fata de Tulum.

Vacante Riviera Maya - Transfer Aeroportul International din Cancun

Pentru a calatori de la Aeroportul din Cancun, turistii au la dispozitie urmatoarele mijloace de transport:

Autobuz: Este cea mai ieftina si convenabila varianta. Autobuzele ce pleaca de la Aeroportul International din Cancun ofera legaturi catre toate orasele principale. Distanta dintre aeroport si orasul Cancun este de aproximativ 19 km, iar durata unei calatorii este de 24 de minute. Pretul unei calatorii este de 4 euro, iar plecarile au o frecventa de plecare de o ora.

Taxi: Turistii pot opta pentru o calatorie cu taxiul, care ii va transporta de la aeroport catre centrul orasului Cancun. Durata calatoriei este de aproximativ 25 de minute:  http://www.cancun-airport.net/taxi.php.

Se incarca...
Alege limba: