X

Detalii Hotel Sur Menorca

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Restaurant (bufet)
Acest hotel este situat in Cala Biniancolla, in insula Menorca din Marea Mediterana. Hotelul este amplasat in partea de sud a insulei, la 200 de metri de malul marii. Complexul ofera camere duble si apartamente cu 2 dormitoare, adaptate nevoilor oaspetilor. Se poate opta pentru cazare in regim de demipensiune. De asemenea, sunt disponibile servicii de catering. Oaspetii se pot relaxa in gradinile si terasele mari ale hotelului. Hotelul ofera facilitati sportive, 2 piscine (una pentru copii) si o zona de joaca pentru copii. Club Hotel Sur Menorca este un loc ideal pentru a petrece o vacanta in familie la malul marii, cu multe posibilitati de divertisment in apropiere.
Hotelul are 230 de camere: 206 camere duble, 6 suite cu living si 18 camere single. Majoritatea camerelor au o terasa sau un balcon cu vedere totala sau partiala la mare. Apartamentele au 50 m², 2 dormitoare, 2 bai, living, terasa cu vedere la mare.

Hotelul are 3 saloane/sali de luat masa. Principal Mic dejun tip bufet, pranz si cina, cu bucatarie deschisa. Rincon del Gourmet Bufet. La Pergola Terasa in aer liber deasupra piscinei.
Se incarca...