X

Vacante Punta Cana

Vacante Punta Cana - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Punta Cana este una dintre cele mai exclusiviste si fascinante destinatii turistice ale lumii. Statiunea se mandreste cu un mix fabulos intre istorie, cultura si peisaje naturale de o frumusete incredibila.

Cea mai impresionanta zona din imprejurimile orasului este capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo. Orasul detine un numar covarsitor de edificii si monumente care fac parte din Patrimoniul Mondial al UNESCO.

Punta Cana se mandreste cu o diversitate naturala incredibila, ce include vaste recifuri de corali, ecosisteme unice in lume, insule izolate, cascade, jungle si paduri bogate si unele dintre cele mai inalte varfuri montane din zona caraibiana.

Plajele din Punta Cana

Punta Cana este extrem de renumita datorita plajelor unice, cu nisipuri fine si albe, inconjurate de palmieri, terenuri de golf, dune de nisip si lagune albastre scaldate de apele turcoaz ale Marii Caraibilor. Plajele sale sunt extrem de favorabile pentru practicarea surfului, astfel ca ele reprezinta paradisul tuturor celor aflati in cautare de o experienta unica.

O vizita in Jarabacoa

Jarabacoa este o locatie situata in zona centrala a Cordilierilor, la cele mai inalte altitudini din zona caribiana si captiveaza prin amestecul unic de cascade limpezi, paduri de pin bogate, rauri repezi si trasee accidentate, ideale pentru drumetii, alpinism sau ciclism montan.

Golful Samaná

Inconjurat de insule si plaje cu palmieri, Golful Samana este unul dintre cele mai fabuloase refugii pentru ecosistemele marine, gazduind numeroase specii acvatice endemice. Printre cele mai impresionante specii regasite aici se numara balenele cu cocoasa. Zona se mandreste cu mici insule acoperite de jungle luxuriante, paduri de mangrove scaldate de ape caraibiene turcoaz. Insulele atrag datorita formatiunilor stancoase unice, pesterilor fabuloase, cascadelor inalte, padurilor de mangrove si rocilor care se inalta din apele marii, formand un peisaj unic in lume.

Vacante Punta Cana - Transfer Aeroport - Punta Cana

Aeroportul International Punta Cana este situat la aproximativ 7 km distanta fata de centrul orasului, fiind cel mai important aeroport al zonei.

Vacante Punta Cana - Transfer Aeroportul International din Punta Cana - centrul orasului

Pentru a calatori de la Aeroportul din Punta Cana catre centru, turistii au la dispozitie urmatoarele mijloace de transport:

Transfer privat: Turistii au optiunea de a inchiria masini.

Taxi: Turistii pot opta pentru o calatorie cu taxiul, ce ii va transporta de la aeroport catre centrul orasului. Pretul unei calatorii este de aproximativ 12 dolari, avand o durata aproximativa de 10 minute.

Se incarca...
Alege limba: