X

Vacante Praiano

Vacante Praiano - tot ce ai nevoie sa stii

Turul orasului Napoli

Napoli, un oras dominat de Muntele Vezuviu si plin de viata! Descoper culoarea, aroma si deliciile vizibile ale acestui oras, bogat in cultura, printr-un tur al autobuzelor turistice care efectueaza curse pe trei rute. Iubitorii de natura se vor bucura de o vizita la Stazione Zoologica, unde pot admira o serie specii acvatice, palmieri, plante acvatice, ferifi si livezi ample in cadrul Gradinii Botanice. Pentru cei care apreciaza arta se poate face o vizita la Palazzo delle Arti Napoli pentru a admira lucrarile de arta contemporana sau fa o oprire la Palazzo Reale, care gazduieste o colectie de tablouri, fresce, tapiserii, candelabre si mobilier din secolele XVII – XIX.

Durata eveniment: valabil 1 zi

Tarif eveniment: de la 27 €/persoana

Excursie pe insula Capri si Anacapri

Insula Capri, plina cu buticuri ale designerilor, cu cafenele cochete si peisaje dramatice, nu trebuie ratata odata ajuns in regiunea Campania din Italia. Aceasta insula a capturat inima multor vizitatori care au cantat, scris, pictat si vorbit despre acest loc feeric. In timpul vizitei pe insula Capri si Anacapri, te poti bucura de o vizita optionala la vila fabulosului Dr. Axel Munthe, a carui best seller „Story of San Michelle” spune despre timpul sau petrecut pe Capri. Vei avea, de asemenea, sansa de a explora Capri Town, cu strazile sale, cu numeroasele cafenele si minunata Piazza Umberto si gradinile pline de culoare Augustus cu vedere la faimosul Faraglioni Rocks.

Durata eveniment: 8 ore

Tarif eveniment: de la 94 €/persoana

Excursie la Pompei si Vezuviu

Viziteaza unul dintre cele mai atractive locuri din Italia, orasul Pompei si faimosul Munte Vezuviu, singurul vulcan activ de pe continent din Europa. Exploreaza cele mai vechi strazi din Pompei, unde poti vedea forumuri si vilele construite de romani in anul 80 i.Hr. Chiar daca interesele tale nu se concentreaza asupra istoriei, vei fi absolut impresionat de acest sit arheologic masiv. Vei putea vizita unele dintre cele mai fascinante locuri, cum ar fi Amfiteatrul, Sala de gimnastica, Casa de Menandro, Gladiators Barracks, baile termale si Casa Vetti. Acest tur va dura aproximativ 2 ore, cealalta parte a excursie te va duce spre Muntele Vezuviu, unul dintre cei mai faimosi vulcani. De acolo vei admira vederile panoramice de-a lungul golfului.

Durata eveniment: 8 ore

Tarif eveniment: de la 55 €/persoana

Se incarca...
Alege limba: