X

Vacante Paros

Vacante Paros - tot ce ai nevoie sa stii

Croaziera Naxos & Barbeque

In aceasta calatorie o sa descoperi unele dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta de vest a insulei Naxos. Vei avea ocazia sa vezi cele mai uimitoare plaje salbatice din Naxos si, daca esti destul de norocos, vei vedea delfinii inotand prin mare. Vasul Dolphin va ancora in golful Kalanado, in partea de sud a insulei, care nu este accesibila cu masina. Popasul este pentru a avea timp sa te relaxezi, sa inoti sau sa mergi la pescuit. In pretul croazierei este inclus un pranz delicios barbeque, cu produse locale, apa, vin si bauturi spirtoase grecesti. Dupa masa de pranz, mergi mai departe la golful din Rena, unde vei avea suficient timp pentru inot si explorarea pesterii din apropiere.

Turul insulelor Iraklia - Koufonisi - Schinousa

Insulele Iraklia, Koufonisi si Schinousa formeaza un grup de insule mici, cunoscute si sub denumirea de Mikres Cyclades. Insulele se afla la sud-est de Naxos si la vest de Amorgos. Mikres Cyclades au fost descoperite doar de turisti in ultimii ani. Drumurile sunt foarte inguste si cele mai multe locuri se viziteaza numai pe jos. Pestele, care este servit in taverne, este foarte proaspat, pentru ca cei mai multi dintre locuitorii insulei sunt pescari. Koufonisi este un port de neratat. De-a lungul intregii coaste de sud a insulei sunt plaje magice. Schinousa are aproximativ 15 plaje mici, una mai frumoasa ca alta. Iraklia are doar un singur drum, care leaga cele doua sate ale insulei, Ai Yiorgis (portul) si Panagia (Hora), o pestera si cateva plaje superbe.

Croaziera la Amorgos

Amorgos face parte din insulele Cyclades si este o insula de o frumusete rar intalnita. Excursia in sine este o experienta ce nu trebuie ratata. Se va face o vizita la Manastirea Panaghia Chozoviotissa, situata in partea de est a insulei si care este construita in stanca la o altitudine de 300 m de la nivelul marii. Vei putea vizita capitala medievala a insulei Amorgos si una dintre cele mai frumoase sate din Cyclades, Katapola, unde te poti plimba printre restaurante, cafenele, baruri si magazine turistice.

Se incarca...
Alege limba: