X

Vacante Parga

Vacante Parga - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Excursie la Meteora

Aceasta excursie de o zi te va duce intr-un loc spectaculos, unul din cele mai impresionante din lume. Stancile Meteorei (ce semnifica “suspendat in aer”), un fenomen geologic rar, se afla amplasate la poalele Muntilor Pindos, la 120 km de Ioannina. Formatiunile de piatra ce se ridica din sol s-au format acum mii de ani si in prezent gazduiesc manastiri. Excursia ne duce spre unele din cele mai interesante locuri din Grecia. Odata ajunsi la Meteora ne indreptam spre “Marele Meteor”, cea mai veche si mai mare manastire, unde se va prezenta viata monahala de aici. La intors se va face un popas in satul traditional de munte Metsovo, renumit pentru branza afumata, carnati si un delicious vin local. Excursia se va face cu ghid iar pentru turul manastirilor se va face un tur profesional cu ghid.

Excursie la Paxos si Antipaxos

In aceasta excursie de o zi se va face o croaziera cu vasul “Captain Hook”. Conform mitologiei grecesti aceste 2 insule au fost create de Poseidon, Zeul Marii, prin lovirea celei mai sudice parti a insulei Corfu cu al sau trident. Se pleaca din Parga la ora 10:00 si prima data se ajunge in Antipaxos. Aici se poate face snorkeling si se inoata in apele cristaline. In continuare se viziteaza Pesterile Albastre, iar apoi se merge spre Paxos, in oraselul Gaios, unde veti avea timp liber pentru a descoperi orasul, pentru a face cumparaturi sau pentru a servi masa la una din tavernele cu specific pescaresc. Ne vom intoarce in Parga in jurul orei 17:30.

Excursie in Albania

Aceasta excursie unica si fascinanta ofera posibilitatea descoperirii unui teritoriu misterios si nou publicului larg, Albania, ultima tara din Europa de Est scapata de sub comunism. Acum turistii au ocazia sa viziteze si sa exploreze frumoasele plaje, localitatile traditionale si vestigiile antice. In excursie, se viziteaza orasul antic Butrint. Butrint este cea mai cunoscuta asezare arheologica si turistica din zona, cunoscut in intreaga lume. Acesta s-a aflat sub dominatie greaca, romana, bizantina, normanda, venetiana si otomana. Ghidul va oferi informatii despre vestigiile de aici, amfiteatrul, baile termale, Templul lui Ascleopios si cea mai impunatoare cladire de aici, baptisteriul ce dateaza de la inceputurile crestinatatii. De aici, excursia continua in orasul Saranda, important port din sud-estul tarii. Aici turistii vor avea timp liber pentru a explora orasul si plajele, inainte de returul in Parga.

Vacante Parga - Transfer aeroport

Parga este deservita de Aeroportul Aktion, situat in Preveza. Acesta este localizat la o distanta de aproximativ 66 de kilometri de Parga si de 19 kilometri fata de Lefkada.

De la Aeroportul Aktion din Preveza, turistii pot alege sa calatoreasca catre destinatia dorita cu autobuzele publice existente in fata aeroportului. O calatorie pana in Parga dureaza in jur de 2 ore cu autobuzul si in jur de o ora cu taxiul.

Se incarca...
Alege limba: