X

Vacante Mykonos

Vacante Mykonos - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Tur de oras si de insula

Mykonos Town (Chora) este un oras pitoresc din insulele Ciclade, format dintr-un labirint de stradute inguste, case cochete si biserici construite in jurul portului in centrul unui golf intins. Acesta este unul dintre cele mai cosmopolite si aglomerate orase din insulele Marii Egee. Pe strazile orasului se gasesc numeroase magazine, boutique-uri, galerii de arta, cafenele, baruri exclusiviste si restaurante. Biserica Paraportiani este una dintre cele mai cunoscute structuri arhitectonice din Grecia, numele semnificand usa secundara sau interioara si provine de la zidurile de piatra ce inconjurau cetatea medievala.

Croaziera la apus

In aceasta excursie ne indreptam spre Delos, pentru a vedea portul antic si ruinele orasului, apoi intre Delos si coasta Rhenia se pot observa micile insule Ano si Kato Rematiaris. Itinerariul continua spre sud spre insulele nelocuite Prassonissia, unde se poate admira o priveliste unica a soarelui care apune deasupra orasului Delos.

Turul insulei Tinos

Insula Tinos se afla la doar 45 minute departare de Mykonos. Fiind de trei ori mai intinsa, aceasta insula are multe de oferit vizitatorilor: orasul Tinos, precum si cea mai importanta biserica Evanghelica din Grecia, cu miraculoasa icoana si atmosfera magica de aici, traditionalul sat Volax, cunoscut pentru mestesugarii de cosuri din rachita si Pirgos, cunoscut centru pentru obiecte confectionate din marmura.

Vacante Mykonos - Transfer aeroport

Mykonos este deservit de Aeroportul International Mykonos, situat in Chora, la o distanta de aproximativ 4 kilometri fata de centrul orasului. Aeroportul este strabatut anual de peste 350.000 de turisti dornici de a descoperi frumusetile naturale ale insulei.

De la Aeroportul Mykonos din Chora, turistii pot calatori catre centru cu autobuzele publice sau cu taxiul, durata unei calatorii fiind de aproximativ 10 minute.

Se incarca...
Alege limba: