X

Vacante Monterosso al Mare

Vacante Monterosso al Mare - tot ce ai nevoie sa stii

Turul regiunii Cinque Terre

Experimenteaza un tur al peisajelor feerice din Cinque Terre: Manarola, Vernazza, Riomaggiore, Corniglia si Monterosso. Cinque Terre este un domeniu declarat Patrimoniu Mondial Unesco, unde pamantul se imbina cu marea, unde peisajul este unic si de neuitat. Zona este formata din 18 kilometri de coaste stancoase, din pesteri, plaje si trasee cu peisaje uimitoare. Turul regiunii Cinque Terre se parcurge cu barca si cu trenul. Turistii vor vizita satul Manarola, o bijuterie urbana mica, plina de stil genovez; satul Vernazza cu ruinele castelului si turnului medieval din secolul XI; satul Riomaggiore, renumit pentru vinurile sale; satul Corniglia, singurul sat din regiune care nu este in contact cu marea, situat pe un varf de stanca si satul Monterosso, cunoscut sub numele de „Perla Celor Cinci Pamanturi”, un vechi sat de pescari, care iti va acapara atentia cu frumusetea plajelor sale si vegetatia bogata de pe stanci.

Excursie la Genova

Descopera toate lucrurile pe care le poti face si vedea in acest oras turistic. Genova este locul de nastere al lui Cristofor Columb, locul cu preparate culinare excelente (in special peste si fructe de mare) si locul cu cele mai frumoase privelisti. Viziteaza cele mai bune colectii de arta grupate in cele trei palate: Palazzo Bianco, Palazzo Rosso si Palazzo Tursi. Nu rata zonele comerciale si principalele atractii, cum ar fi Catedrala San Lorenzo si imensul Palazzo Ducale.

Turul orasului Florenta

Descopera magnificul oras italian Florenta, cumparandu-ti bilet valabil 24 ore pentru autobuzele Hop On-Hop Off. Orasul este situat pe raul Arno si este cunoscut pentru istoria si importanta sa inca din Evul Mediu, in special pentru arta si arhitectura sa. Muzeele, bisericile, palatele si casele orasului Florenta sunt unele dintre cele mai mari comori artistice din lume. Domul este principala atractie din Florenta, dar sa nu uiti si de Galeriile Uffizi, care sunt galerii de arta autentica.

Se incarca...
Alege limba: