X

Vacante Marmaris

Vacante Marmaris - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Aqua Dream

O zi perfecta pentru copiii de toate varstele, dar si pentru intreaga familie. Viziteaza cel mai mare parc acvatic din Marmaris, unde distractia este garantata. Excursia include transferul pana la parc si retur. De asemenea, se organizeaza excursii si pentru alte activitati sportive, de relaxare sau de distractie ca: jeep safari, baie turceasca sau shopping.

Excursie de lux cu iahtul

Grupul din care vei face parte nu va fi compus din mai mult de 10 persoane. Astfel, personalul va putea avea grija de tine asa cum se cuvine. Vei avea la dispozitie echipamente pentru snokerling si pescuit. Excursia include si un barbeque.

Excursie la Dalyan

Vei avea ocazia sa faci o baie de namol asa cum facea odata Cleopatra, iar apoi te vei putea relaxa pe plajele aurii din Insula Testoasei. Excursia include: pranzul, baia, plimbare cu vaporasul si asistenta turistica.

Vacante Marmaris - Transfer aeroport

Pentru a ajunge in Marmaris, turistii pot alege sa aterizeze pe unul dintre cele 3 aeroporturi apropiate acestuia: Aeroportul International Milas-Bodrum, Aeroportul International Dalaman sau Aeroportul International Antalya.

De la Aeroportul International din Bodrum, turistii vor ajunge in centrul orasului Marmaris, dupa ce vor strabate aproximativ 133 de kilometri. Cu autobuzul, durata unei calatorii este de aproximativ 4 ore, iar preturile pornesc de la 60 de euro pe sens. Aeroportul International din Antalya este situat la o distanta in jur de 340 km fata de Marmaris, iar o calatorie cu autobuzul dureaza in jur de 5 ore si costa aproximativ 60 de euro.

Se incarca...
Alege limba: