X

Detalii Hotel Mercur-Minerva

  • WiFi
  • Aer conditionat
  • Restaurant
Situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 50 m de farmecul plajei, Complexul Mercur Minerva Family Club pune la dispozitia turistilor 25.000 metri patrati de confort si distractie.
Localizare:


Facilitati hotel:
Hotelul Mercur - Minerva dispune de: restaurant, loc de joaca pentru copii, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, locuri de joaca pentru copii / miniclub - 2 zone interioare situate in fiecare hotel si 2 zone exterioare in curtea complexului. Toate zonele de joaca beneficiaza de supravegherea animatorilor precum si de supraveghere video. In aceste zone se desfasoara pe toata perioada zilei, activitati diverse dedicate copiilor.

Facilitati camere:
Hotelul detine un numar de 282 camere, iar facilitatile oferite in acestea sunt: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon - cele de la parter sunt mai mici, internet - wireless, telefon intern, tamplarie aluminiu cu geam termopan, pardoseala din parchet.

Facilitati pentru copii:
Hotelul pune la dispozitia turistilor zona pentur copii Winnie Club separata in mini-club (1-4 ani) si midi-club (5-15 ani). Activitati divetisment copii: INTERIOARE Educatie civica – autocunoasterea, respectul de sine, comunicarea, capacitatea de a decide. Activitati si jocuri extracurriculare Activitati de creatie: exercitii pratice de creativitate, notiuni generale de desen si compozitie, notiuni cromatice elementare ,desen ,tehnici de acuarela ,colaj, modelaj , pastel, etc. Vizionare desene animate, filme Disney Mini-disco, karaoke Lectii de vacanta (posibilitatea de a face lectii de vacanta asistate de cadrele didactice de la Winnie Club) Lectura de vacanta Cursuri de limba straina: engleza si germana (notiunile de baza in invatarea unei limbi straine) Activitati de dobandire a cunostintelor despre Abecedar si notiuni elementare de Matematica si Aritmetica specific clasei 0 Si nu in ultimul rand, Babysitting! (turistii au posibilitatea de a lasa copii in grija personalului calificat de la Winnie Club) Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori straini si romani pentru o experienta culturala variata). ACTIVITATI EXTERIOARE Activitati de creatie, concursuri si jocuri pe plaja, rasplatite in diploma si premii. Competiti si campionate pe plaja, cinema in aer liber (desene animate/ filme Disney) Campionate sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis masa/tenis camp, fotbal, baschet, volei pe plaja. Petreceri exterioare de bun venit, de ramas bun, carnival si parade modei, face painting, modelaj baloane, Winnie Disco, Winnie Karaoke. Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori si clowni).

Activitati / Divertisment:


Plaja:
Se incarca...
Alege limba: