X

Vacante Malta

Vacante - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Vacante Malta - Insula Gozo

Insula Gozo este una dintre cele mai frumoase insule din Malta, oferind plaje idilice scaldate de ape cristaline, orase medievale si tarmuri extinse, aceasta fiind destinatia ideala pentru relaxare. Turistii pot explora obiective  istorice si culturale, printre care: fortificatii medievale, situri arheologice, temple. Tot aici, turistii se pot bucura de frumusetea naturala incantatoare a insulei, de statiunile litorale faimoase si de sate traditionale.

Vacante Malta - La Valleta

Capitala insulei, La Valleta impresioneaza prin eleganta si prin numeroasele zone istorice conservate. Port important, La Valleta este un oras fortificat ce detine numeroase catedrale, palate, muzee, si biserici, multe dintre acestea datand inca din secolul al XVI-lea.

Vacante Malta - Mdina

Turistii aflati in cautare de istorie nu trebuie sa rateze o vizita in Mdina, un important oras istoric stravechi, care poarta pasii vizitatorilor in vremurile de mult apuse. Aici se regaseste Catedrala baroca Sf. Pavel, bogata in decoratiuni si detalii, ce surprinde prin interiorul sau aurit, decorat cu opere de arta ce apartin artistilor faimosi.

Se incarca...
Alege limba: