X

Vacante Malaga

Vacante Malaga - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Edificiile istorice

Malaga este un oras incantator, fondat in secolul 8 I.Hr, ce detine numeroase vestigii istorice ale civilizatiilor romane si maure, intr-un amestec incantator, cu faimoasele peisaje naturale ale Coastei del Sol, cu promenade marginite de palmieri, plaje cu nisipuri aurii, vegetatie bogata si o atmosfera primitoare. Printre cele mai importante atractii turistice de aici se numara si Castelul Alcazaba de Malaga. Construit in secolul 9, acesta este un castel maur antic care atrage prin impresionantele sale turnuri care au ramas in picioare pana in zilele noastre, prin gradinile sale inverzite si prin ruinele vechii fortificatii. Muzeul Malaga gazduieste o colectie bogata de picturi ce dateaza din secolul al 19-lea, antichitati si ruinele unui teatru roman care dateaza din vremea lui Augustus.

Catedrala din Malaga

Construita in secolul al 16-lea pe locul unei vechi moschei, Catedrala Malaga impresioneaza prin maretia turnurilor sale si prin interiorul grandios, care gazduieste numeroase capele. Printre cele mai importante capele din interiorul catedralei se numara: Capilla del Rosario, Capilla de los Reyes si Capilla Mayor, cu altarul sau construit in anul 1580. Alaturi de acestea, Catedrala gazduieste peste 40 de statui din lemn care infatiseaza sfinti. Turistii pot urca in turnul catedralei, inalt de 86 de metri si se pot bucura de privelisti impresionante.

Nuestra Señora de la Victoria

Basilica Nuestra Señora de la Victoria este una dintre cele mai importante biserici din Malaga. Construita in secolul 17, in stil baroc, basilica face parte din Patrimoniul UNESCO. In interiorul sa se regaseste o statuie a Feciorei Virgen de la Victoria, guvernanta orasului, ce dateaza din secolul 15. O alta atractie ce nu trebuie ratata este Altarul San Francisco de Paula, dar si expozitia de arta.

Se incarca...
Alege limba: