X

Vacante Lido di Camaiore

Vacante Lido di Camaiore - tot ce ai nevoie sa stii

Excursie la Lucca si Pisa

Achizitioneaza aceasta excursie la Lucca si la Pisa, pentru a descoperi doua bijuterii ale regiunii Toscane. Excursia incepe in Florenta, iar prima oprire este in Pisa, oras bine cunoscut pentru turnul inclinat si capodoperele sale arhitecturale. Odata ajuns in Pisa, te vei indrepta spre Piata Miracle, de unde vei admira exteriorul turnului inclinat, Baptisteriul si alte monumente frumoase inainte de a intra in Catedrala. La sfarsitul vizitei, vei avea timp pentru fotografii si masa de pranz (nu este inclusa), dupa care te vei indrepta spre orasul Lucca. In centrul istoric al orasului Lucca, vei putea admira Piata Amfiteatro, Turnul Guinigi, Domul San Martino si vei putea achizitiona suveniruri de la comerciantii stradali. Inainte de intoarcerea la Florenta se va face o oprire intr-o vinarie din Lucca pentru degustare de vinuri.

Excursie in regiunea Chianti

Admira frumusetea rara a Toscanei, facand o vizita vechiului oras Chianti si incearca o degustare de vinuri la una dintre fermele castelului. Nu rata o excursie la una dintre cele mai evocatoare zone ale Toscanei, cunoscuta in intreaga lume pentru vinurile sale si frumusetea de neegalat, o zona care alterneaza cu paduri, vita de vie si maslini.

Vizita la Galeriile Uffizi si turul orasului Florenta

Excursia porneste catre Fiesole, un oras de origine etrusca, pozitionat pe dealul care domina orasul Florenta si valea raului Arno. Turul continua catre centrul istoric pentru o vizita a Bisericii Santa Croce si o scurta plimbare pe strazile istorice din inima Florentei care te duc catre faimoasa Piazza della Signoria, unde poti admira impozantul Palazzo Vecchio si Loggia dei Lanzi. Apoi, excursia continua cu Galeriile Uffizi, unde vei putea admira superbele picturi ale lui Botticelli, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Raffaello, Giotto, Cimabue si Masaccio.

Se incarca...
Alege limba: