X

Vacante Lefkada

Vacante Lefkada - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Turul insulei Lefkada

Excursia incepe cu o vizita in capitala insulei Lefkada, construita pe malul unui port natural. Urmeaza o experienta religioasa, intrucat se va vizita cel mai important monument de acest fel de pe insula, Manastirea Faneromeni, cu impresionantele peisaje ce se pot admira de aici. Dupa o oprire pe plaja Kathisma pentru baie si pranz, drumul continua spre sudul insulei in Vasiliki si spre fabrica de vinuri „Land of Lefkas” pentru o degustare de diferite sortimente de vinuri.

Croaziera in jurul insulelor

Aceasta croaziera reprezinta o zi pura de relaxare in care poti face plaja si scufundari in apele cristaline, explorand adevarata Grecie, bucurandu-te totodata de ospitalitatea de la bordul navei. Vei putea vizita Pestera Papanikolis din Insula Meganisi, o ascunzatoare legendara a unui submarin din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Turul continua spre Insula Formekula, unde poti face o baie in apele turcoaz din jurul acesteia. Dupa un pranz la bordul vasului, se face o oprire pe Insula Scorpionilor, una dintre cele mai faimoase insule private din lume.

Seara greceasca

Pentru cei familiarizati cu Grecia, probabil serile cu specific grecesc sunt ceva obisnuit. Cu toate acestea, seara greceasca din Lefkada este diferita. Pentru inceput, se merge intr-o croaziera cu un vas traditional pana in Meganissi. Seara greceasca se va tine in Vathi, unde o orchestra te va distra pana seara tarziu.

Vacante Lefkada - Transfer aeroport

In Lefkada nu exista niciun Aeroport International care sa deserveasca insula, insa turistii pot alege un zbor catre cel mai apropiat aeroport de aceasta, situat in Preveza.

Aeroportul International Aktion/Preveza este situat la o distanta de aproximativ 25 de km fata de insula Lefkada si este deschis doar pentru cursele charter in perioada de sezon, in care acestea opereaza. De la aeroport, poti ajunge in Lefkada cu taxiul sau cu o masina inchiriata.

Se incarca...
Alege limba: