X

Vacante Lara

Vacante Lara - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Excursie la Teatrul roman Aspendos si croaziera pe raul Manavgat

Dupa o lectie de istorie in aer liber la cel mai bine conservat teatru roman din lume, teatrul de la Aspendos, vei face o plimbare cu vaporasul pe raul Manavgat pana la varsarea acestuia in mare. Vei debarca pe bancul de nisip de la intalnirea raului cu marea si vei avea posibilitatea de a incerca diverse sporturi nautice. Pranzul il vei lua pe vaporas. Vedeta meniului va fi pastravul, care se va lua din pastravariile de pe rau, chiar sub ochii tai. La finalul programului, vei vizita si Cascada Manavgat, una dintre cele patru cascade din perimetrul Antalyei.

Excursie Kemer – Phaselis

Pornim croaziera din portul statiunii Kemer, navigand de-a lungul golfurilor de la poalele Muntilor Taurus, de pe un traseu ce va include o vizita la ruinele orasului Phaselis, fost oras – port in federatia Liciana. Masa de pranz se va servi pe vaporas si va contine fara doar si poate peste marin. Urmatorul popas se va face langa statiunea Kiris, unde vei putea inota in voie.

Excursie la Side

Fostul oras – port Melograno, unul dintre cele mai cunoscute orase antice ale Turciei, este in prezent o cunoscuta statiune balneara. Aici vei descoperi anticele sale ruine, cele doua plaje cu nisip fin si numeroase magazine. Teatrul din orasul antic, construit pe coloane si arcade este cel mai mare din intreaga regiune. Din motive de restaurare, teatrul este inchis deocamdata. Alte monumente importante ale orasului sunt: Agora, Templul lui Apolo si Necropolisul.

Rafting, jeep safari, paintball, pescuit

Sunt doar cateva dintre activitatile pe care le poti face in timpul vacantei in Turcia. Cei pasionati de scufundari vor avea ocazia sa faca fotografii submarine superbe, iar iubitorii de rafting pot practica acest sport de-a lungul raului Koprucay . Daca iti plac traseele in grup cu jeep-uri, nu le rata, caci vei avea parte de 4 ore de distractie maxima. Iar pescarii amatori trebuie sa stie ca statiunea Kemer este locul de imbarcare pe iahturi echipate special pentru aceasta activitate.

Vacante Lara - Transfer aeroport

Pentru a ajunge in Lara, turistii vor ateriza pe Aeroportul International din Antalya, situat la o distanta de aproximativ 14 km de centrul Larei.

De la Aeroportul International Antalya, turistii pot ajunge in Lara alegand o calatorie cu autobuze, taxiuri sau masini inchiriate. Durata unei calatorii cu masina este in jur de 15 minute.

Se incarca...
Alege limba: