X

Vacante Laponia

Vacante Laponia - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Bogatul patrimoniu natural neperturbat

Laponia reprezinta cea mai intinsa suprafata naturala neperturbata de pe pamant, ce face parte din Patrimoniul Mondial al UNESCO. Zona in care este situata, o zona muntoasa bogata, adaposteste numeroase specii ale faunei salbatice endemice. Desi este cultivata si utilizata de localnici, Laponia si-a pastrat conservate minunile naturale. Laponia se intinde pe 9400 de km patrati si cuprinde munti, paduri, mlastini spectaculoase, aici regasindu-se faimoasele Parcuri Naturale Muddus. Este extrem de renumita datorita bogatiei culturale si naturale, adapostind o populatie de peste 50.000 de reni.

Lasa-te captivat de frumusetea unica a aurorei boreale

Laponia este locul ideal pentru a fi martorii fascinantului spectacol al naturii, in pustietatea Parcului National Abisko. Datorita cerului incredibil de senin, lipsit de poluare, locul este ideal pentru a privi jocurile de lumini nordice. Vi se vor oferi aparate foto de inalta calitate pentru a putea capta peisajul magic. Aurora Boreala este o experienta unica in viata, iar cel mai indicat loc pentru a fi martorii acestui fenomen spectaculos este Finlanda.

Soarele de la miezul noptii

Minunile cu care atrage Laponia nu se opresc aici insa. Acesta destinatie captivanta farmeca prin faimosul fenomen denumit “soarele de la miezul noptii”. Timp de 2 luni, soarele nu mai apune, in contrast cu restul anului in care timp de sute de zile, acesta nu isi mai face simtita prezenta. Acest fenomen unic atrage turistii de pretutindeni, oferindu-le posibilitatea de a participa la numeroase festivaluri si activitati.

Vacante Laponia - Transfer aeroport

Rovaniemi este cel mai popular, cel mai mare si cel mai apropiat aeroport de regiunea Laponiei, fiind astfel alegerea ideala pentru turistii care vor sa viziteze Tara lui Mos Craciun. Acesta este situat la o distanta de aproximativ 170 de km fata de Laponia, iar turistii pot opta pentru o calatorie cu autobuzul sau cu o masina inchiriata.

Aeroportul International Ivalo este cel mai nordic si cel mai vechi aeroport din Finlanda, fiind situat la o distanta de aproximativ 130 de kilometri fata de Laponia. La aeroport, turistii vor gasi numeroase companii care ofera servicii de inchirere masini, durata unei astfel de calatorii pana in Laponia fiind de aproximativ 2 ore.

Se incarca...
Alege limba: