X

Vacante La Pineda

Vacante La Pineda - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Excursie la PortAventura

In PortAventura Park vei descoperi un parc tematic plin de tot felul de distractii. Cele sase domenii ale parcului tematic iti permit sa descoperi lumi noi si minunate, cu spectacole magnifice si plimbari magice impresionante pentru toate varstele. Aici gasesti cele mai inalte si rapide montagne russe din Europa. Fiecare zona are multe atractii, atat pentru tineri, cat si pentru varstnici.

Excursie la Valencia

Valencia, al treilea oras ca marime al Spaniei, are bulevarde largi marginite de magazine, palmieri si monumente superb iluminate. Nu rata cele mai frumoase si importante obiective turistice: Palacio del Marques de Dos Aguas, o splendida cladire in stil baroc, Museo de Bellas Artes, Loja de Sela (o remarcabila cladire in stil gotic), Catedrala din Valencia si Real Basilica de Nuestra Senora de los Desamparados, locul traditional pentru rugaciune, construit in stil gotic. Catedrala din Valencia este unul dintre cele mai importante lacasuri catolice de cult, aici gasindu-se Sfantul Graal, cupa folosita la Cina cea de Taina.

Pe urmele lui Gaudi

Viziteaza orasul natal al lui Gaudi. Este capitala regiunii Baix Camp (in traducere Campul de Jos), din pronvincia Tarragona, aflata in sudul Cataluniei. Nu rata Gaudi Centre si Placa del Mercadal.

Se incarca...
Alege limba: