X

Vacante Kusadasi

Vacante Kusadasi - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Excursie la Pamukkale–terasele de calcar

O sa fii, cu siguranta, fascintat de cascadele din calcar si de cea mai originala piscina din Turcia, piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Vei putea admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sfantul Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian.

Seara turceasca

Poti petrece o seara placuta la un spectacol organizat in cel mai vechi castel din Kusadasi-Kervansaray. Vei viziona momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare precum si vestitele cadane.

Picnic pe vapor

Te vei plimba cu vaporasul pe Marea Egee. Turcia este renumita pentru frumusetea tarilor, iar aceasta plimbare iti ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei. Statiunea Kusadasi detine unul dintre cele mai mari porturi de iahturi de pe coasta egeeana, impozante vase de croaziera, acostand aici in fiecare an.

Vacante Kusadasi - Transfer aeroport

Pentru a ajunge in Kusadasi, turistii pot alege sa aterizeze pe unul dintre cele doua aeroporturi apropiate: Aeroportul Interntional din Izmir, situat la 80 de km distanta si Aeroportul International din Bodrum, situat la 130 de km distanta.

De la cele doua aeroporturi, turistii au numeroase posibilitati de calatorie catre Kusadasi, acesta avand conexiuni de transport foarte bine dezvoltate. Astfel, poti opta pentru o calatorie cu una dintre numeroasele companii de autobuze private sau cele publice, pentru o calatorie cu feribotul sau cu masinile inchiriate.

Se incarca...
Alege limba: